Du er her: Kom i gang > Oplad batteriet

Oplad batteriet

Når du har pakket din M400 ud, skal du oplade batteriet som det første. Oplad din M400 helt, inden du tager den i brug for første gang.

M400 har et genopladeligt batteri. Brug det USB-kabel, der fulgte med uret, til at oplade det gennem USB-porten på din computer.

Du kan oplade batteriet gennem en stikkontakt. Når du oplader det i en stikkontakt, skal du bruge en USB-strømadapter (følger ikke med i produktsættet). Hvis du bruger en USB-strømadapter, skal du sørge for, at adapteren er markeret med "output 5Vdc", og at den leverer mindst 500 mA. Brug kun en passende sikkerhedsgodkendt USB-strømadapter (markeret med "LPS", "Limited Power Supply", "UL listed" eller “CE”).

Oplad ikke Polar-produkter med en 9 volt-oplader. Hvis du bruger en 9 volt-oplader, kan det beskadige dit Polar-produkt.

1. Sæt micro USB-stikket i USB-porten i M400, og sæt den anden ende af kablet i din pc.
  2. Der vises Oplader på displayet.
  3. Når M400 er helt opladet, vises der Opladning udført.

Lad ikke batteriet være helt afladet i en længere tid, og lad det heller ikke være helt opladet hele tiden, da de kan påvirke batteriets levetid.

Oplad ikke batteriet, når M400 er våd.

Oplad ikke batteriet, hvis USB-porten er beskadiget.

Oplad ikke batteriet ved temperaturer på under -10 °C eller over +50 °C.

Batteriets driftstid

Batteriets driftstid er op til 8 timer med GPS og pulsmåler. Når den kun bruges i tidsvisning med daglig aktivitetsmåling, er driftstiden ca. 30 dage. Driftstiden afhænger af mange faktorer, som f.eks. temperaturen i de omgivelser, hvor du bruger din M400, de anvendte funktioner samt batteriets aldring. Driftstiden mindskes betydeligt ved temperaturer, der befinder sig et godt stykke under frysepunktet. Hvis M400 bæres under overtøjet, hjælper det med at holde den varmere og øger driftstiden.

Notifikationer om lavt batteri

Lavt batteri. Oplad

Batteriopladningen er lav. Det anbefales at oplade M400.

Oplad inden træning

Der er for lidt batteri på til at registrere et træningspas Et nyt træningspas kan ikke startes, inden M400 oplades.

Når displayet er tomt, er batteriet tomt, og M400 er gået i dvaletilstand. Oplad din M400. Hvis batteriet er helt tomt, kan det tage et stykke tid, inden opladningsanimationen vises på displayet.