Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Configurați dispozitivul M400

Configurați dispozitivul M400

Vă rugăm să efectuați configurarea în serviciul web Polar Flow. Acolo puteți completa toate detaliile fizice necesare pentru date exacte privind antrenamentul. De asemenea, puteți să selectați limba și să obțineți cea mai nouă versiune firmware pentru dispozitivul M400. Pentru a efectua configurarea în serviciul web Flow, aveți nevoie de un computer cu conexiune la internet.

Ca alternativă, dacă nu puteți folosi un computer cu conexiune la internet imediat, puteți începe cu dispozitivul. Vă rugăm să țineți cont că dispozitivul conține doar o parte din setări. Pentru a vă asigura că profitați la maximum de dispozitivul M400, este important să efectuați configurarea în serviciul web Polar Flow mai târziu.

Dispozitivul M400 este livrat în modul de depozitare. Se activează când îl conectați la un computer sau la un încărcător USB. În cazul în care bateria este complet descărcată, poate dura câteva minute până când animaţia de încărcare apare pe afişaj.

Configurați în serviciul web Polar Flow.

 1. Accesați flow.polar.com/start și descărcați programul software Polar FlowSync, de care aveți nevoie pentru a conecta dispozitivul M400 la serviciul web Flow.
 2. Deschideți pachetul de instalare și urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala software-ul.
 3. Când instalarea s-a încheiat, FlowSync se deschide automat și vă roagă să conectați dispozitivul dvs. Polar.
 4. Conectați dispozitivul M400 la portul USB al computerului dvs. folosind cablul USB. Dispozitivul M400 se activează și începe să se încarce. Lăsați computerul să instaleze orice drivere USB dacă așa vă sugerează.
 5. Serviciul web Flow se deschide automat în browser-ul dvs. de internet. Creați-vă un cont Polar sau accesați-l dacă aveți deja unul. Introduceți setările dvs. fizice în mod exact deoarece acestea influențează calcularea caloriilor și alte caracteristici ale Antrenării Inteligente.
 6. Începeți sincronizarea dând clic pe Done (Terminat) și setările vor fi sincronizate între M400 și serviciu. Starea FlowSync se va schimba la finalizată, atunci când sincronizarea s-a încheiat.

Limbile pe care le puteți alege în serviciul web Polar Flow sunt:Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, PolskiPortuguês, , 简体中文, Русский, Suomi sauSvenska.

Configurare din dispozitiv

Conectați dispozitivul M400 la portul USB al computerului dvs. sau la un încărcător USB cu cablul pe care l-ați găsit în cutie. Se afişează Choose language (Alegere limbă). Apăsați pe START pentru a alege English (Engleză). Dispozitivul M400 este livrat numai cu meniu în limba engleză, dar puteți adăuga alte limbi când efectuați configurarea în serviciul web Polar Flow.

Setaţi datele următoare şi confirmaţi fiecare selecţie cu butonul Start. Dacă în orice moment doriţi să reveniţi şi să modificaţi o setare, apăsaţi Back (Înapoi) până când ajungeţi la setarea pe care doriţi să o modificaţi.

 1. Time format (Format timp): Alegeţi 12 h sau 24 h. Pentru 12 h, selectaţi AM sau PM. Apoi setaţi ora locală.
 2. Date (Data): Introduceţi data curentă.
 3. Units (Unităţi): Alegeţi unităţile de măsură metrice (kg, cm) sau cele imperiale (lb, ft) (livre/picioare).
 4. Weight (Greutate): Introduceţi greutatea dumneavoastră:
 5. Height (Înălţime): Introduceţi înălţimea dumneavoastră.
 6. Date of birth (Data naşterii): Introduceţi-vă data naşterii
 7. Sex (Sexul): Selectaţi Male (Bărbat) sau Female (Femeie).
 8. Training background (Experienţă de antrenament): Occasional (0-1 h/week) (Ocazional (0-1 h/săptămână)), Regular (1-3 h/week) (Regulat (1-3 h/săptămână)), Frequent (3-5 h/week) (Frecvent (3-5 h/săptămână)), Heavy (5-8 h/week) (Intens (5-8 h/săptămână)), Semi-Pro (8-12 h/week) (Semiprofesionist (8-12 h/săptămână)), Pro (12+ h/week) (Profesionist (12+ h/săptămână)). Pentru informaţii suplimentare privind experienţa de antrenament, consultaţi Physical Settings (Setările fizice).
 9. Se afişează Ready to go! (Gata de pornire!) când aţi terminat setările şi dispozitivul M400 trece în vizualizarea timp.