Vă aflați aici: Noţiuni introductive > Introducere

Introducere

Felicitări pentru noul dumneavoastră dispozitiv M400! Conceput pentru amatorii entuziaşti de exerciţii fizice, dispozitivul M400 cu GPS, Smart Coaching şi măsurare a activităţii 24/7 vă încurajează să vă depăşiţi limitele şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Obţineţi o privire de ansamblu instantanee a antrenamentului dumneavoastră imediat după sesiune cu aplicaţia Flow şi planificaţi şi analizaţi antrenamentul în detaliu cu serviciul web Flow.

Acest manual de utilizare vă ajută, oferindu-vă să faceţi cunoştinţă cu noul dumneavoastră tovarăş de antrenament. Pentru a consulta tutorialele video şi cea mai recentă versiune a acestui manual de utilizare, accesaţi www.polar.com/en/support/M400.

M400

Monitorizaţi datele de antrenament, cum ar fi ritmul cardiac, viteza, distanţa şi traseul şi chiar cele mai mărunte activităţi din viaţa dumneavoastră de zi cu zi.

Senzor pentru ritm cardiac H7

Vedeţi ritmul cardiac exact în timp real pe dispozitivul M400 în timpul antrenamentului. Ritmul dumneavoastră cardiac este informaţia utilizată pentru a analiza modul în care s-a desfăşurat sesiunea.

Numai inclus în dispozitivul M400 cu seturile de senzori pentru ritmul cardiac. Dacă aţi cumpărat un set care nu include un senzor pentru ritmul cardiac, nu vă faceţi griji, puteţi cumpăra unul ulterior.

Cablu USB

Folosiţi cablul USB personalizat pentru a încărca bateria şi pentru a sincroniza datele între dispozitivul M400 şi serviciul web Polar Flow prin intermediul software-ului FlowSync.

Aplicaţia Polar Flow

Vizualizaţi datele de antrenament dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicaţia Flow sincronizează datele de antrenament fără fir cu serviciul web Polar Flow. Descărcaţi-o de la magazinul de aplicaţii sau de la Google Play.

Software-ul Polar FlowSync

Software-ul Flowsync vă permite să sincronizaţi datele între dispozitivul M400 şi serviciul web Flow pe computerul dumneavoastră prin intermediul cablului USB. Accesaţi www.flow.polar.com/start pentru a descărca şi instala software-ul.

Serviciul Web Polar Flow

Planificaţi şi analizaţi fiecare detaliu al antrenamentului, personalizaţi-vă dispozitivul şi învăţaţi mai multe despre performanţa dumneavoastră la polar.com/flow.