Vă aflați aici: Antrenament > Funcţii în timpul antrenamentului

Funcții în timpul antrenamentului

Parcurgerea unei ture

Apasă pe START pentru a înregistra o tură. Turele pot fi înregistrate și automat. În setările profilului sportiv, setează Automatic lap (Tură automată) la Lap distance (Distanță tură) sau Lap duration (Durată tură). Dacă alegi opțiunea Lap distance (Distanță tură), setează distanța după care se înregistrează fiecare tură. Dacă alegi opțiunea Lap duration (Durată tură), setează durata după care este parcursă fiecare tură.

Blocarea unei zone de ritm cardiac sau de viteză

Apasă lung butonul START pentru a bloca zona de ritm cardiac sau de viteză în care te afli. Selectează HR zone (Zonă de ritm cardiac) sau Speed zone (Zonă de viteză). Pentru a bloca/debloca zona, apasă lung butonul START. Dacă ritmul cardiac sau viteza iese în afara unei zone blocate, vei fi anunțat cu feedback audio.

Schimbarea fazei în timpul unei sesiuni pe faze

Apasă lung butonul LIGHT (Lumină). Este afișat Quick menu (Meniu rapid). Alege Start next phase (Start faza următoare) din listă și apasă pe START (dacă se alege schimbarea manuală la crearea țintei). Dacă se alege schimbarea automată, faza se va schimba automat la terminarea unei faze. Vei fi înștiințat cu un feedback audio.

Schimbarea setărilor din meniul rapid

Apasă lung butonul LIGHT (Lumină). Este afișat Quick menu (Meniu rapid). Poți schimba anumite setări fără a întrerupe înregistrarea sesiunii de antrenament. Pentru informați detaliate, consultă secțiunea Meniul rapid.