Vă aflați aici: Caracteristici > Cadența de la încheietură

Cadența de la încheietură

Funcția Cadence from the wrist (Cadența de la încheietură) vă oferă opțiunea de a afla ritmul de alergare fără să fie necesar un senzor separat pentru ritm. Cadența este măsurată cu ajutorul unui accelerometru încorporat, în funcție de mișcările încheieturii. Pentru a avea acces la această funcție trebuie să aveți instalată cel puțin versiunea firmware 1.8 pe dispozitivul M400. Rețineți că, atunci când folosiți un senzor de ritm, cadența va fi întotdeauna măsurată cu acesta.

Funcția de detectare a cadenței de la încheietură este disponibilă în cazul următoarelor tipuri de sporturi care implică alergare: Mers, alergare, alergare ușoară, alergare pe asfalt, alergare în natură, alergare pe bandă, alergare pe pistă sau teren și ultramaraton.

Pentru a vedea cadența în timpul unei sesiuni de antrenament, adăugați opțiunea de afișare a cadenței în vizualizarea de antrenament a profilului sportiv pe care îl utilizați la alergare. Acest lucru poate fi efectuat în serviciul web Flow, în secțiunea Sport Profiles (Profiluri sportive).