Du er her: Polar Flow > Polar Flow-nettjenesten > Treningsmål

Treningsmål

Opprett detaljerte treningsmål i Flow-nettjenesten og synkroniser dem med M400 via FlowSync-programvaren eller Flow-appen. Under trening kan du enkelt følge med på veiledningen på enheten din.

• Hurtigmål: Fyll ut én verdi. Velg varighet, distanse eller kalorier som mål.
  • Fasemål: Du kan dele opp treningen din i faser og angi en ulik målvarighet eller distanse og intensitet for hver av dem. Denne funksjonen kan brukes hvis du for eksempel vil opprette en intervalltreningsøkt og legge til passende faser for oppvarming og nedkjøling i økten.
  • Favoritter: Opprett et mål og legg det til i Favoritter, slik at du enkelt får tilgang til det neste gang du vil bruke det.

Husk å synkronisere treningsmålene dine med M400 fra Flow-nettjenesten via FlowSync eller Flow-appen. Hvis du ikke synkroniserer dem, er de bare synlige i dagboken eller i listen over favoritter i Flow-nettjenesten.

Opprett et treningsmål

1. Gå til Dagbok og klikk på Legg til > Treningsmål.
  2. I visningen Legg til treningsmål velger du Hurtig, Fase eller Favoritt (Løpsfart-målet kan bare synkroniseres med Polar V800).

Hurtigmål

1. Velg Hurtig.
  2. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Fyll ut én av følgende verdier: varighet, distanse eller kalorier. Du kan kun fylle ut én av verdiene.
  4. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok, eller velg favorittikonet for å legge det til i Favoritter.

Fasemål

1. Velg Fase.
  2. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  3. Legg til faser i målet ditt. Velg distanse eller varighet for hver fase, manuell eller automatisk start av neste fase samt intensitet.
  4. Klikk på Lagre for å legge til målet i Dagbok, eller velg favorittikonet for å legge det til i Favoritter.

Favoritter

Hvis du har opprettet et mål og lagt det til i favorittene dine, kan du bruke det som et planlagt mål.

1. Velg Favoritter. Treningsmålfavorittene dine vises.
  2. Klikk på favoritten du vil bruke som mal for målet ditt.
  3. Velg Sport, angi Målnavn (obligatorisk), Dato (valgfritt) og Klokkeslett (valgfritt), samt eventuelle Merknader (valgfritt) du vil tilføye.
  4. Du kan redigere målet hvis du vil, eller du kan la det være uendret.
  5. Klikk på Oppdater endringer for å lagre endringene du har gjort i favoritten. Klikk på Legg til i dagbok for å legge til målet i Dagbok uten å oppdatere favoritten.

Når du har synkronisert treningsmålene dine med M400, finner du følgende:

• Planlagte treningsmål i Dagbok (inneværende uke og de neste fire ukene).
  • Treningsmål oppført som favoritter i Favoritter.

Når du starter en økt, får du tilgang til målet ditt fra Dagbok eller Favoritter.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du starter en økt med treningsmål, kan du gå til Start en treningsøkt.