Du er her: Funksjoner > Smart-varsler

Smart-varsler

Smartvarsler-funksjonen lar deg få varsler fra telefonen du bruker, på Polar-enheten din. Polar-enheten varsler deg når du mottar innkommende anrop eller meldinger (for eksempel SMS- eller WhatsApp-meldinger). Den varsler deg også om kalenderhendelsene du har lagt inn i kalenderen på telefonen din. For å bruke Smartvarsler-funksjonen må du ha Polar Flow-mobilappen for iOS eller Android, og Polar-enheten må være koblet til appen.

Detaljert veiledning om bruken av Smartvarsler finner du i støttedokumentet Smartvarsler (Android) eller Smartvarsler (iOS).