Du er her: Innstillinger > Fastvareoppdatering

Fastvareoppdatering

Fastvaren i M400 kan oppdateres. Når en ny fastvareversjon er tilgjengelig, får du et varsel via FlowSync når du kobler M400 til datamaskinen din med USB-kabelen. Fastvareoppdateringer lastes ned via USB-kabelen og FlowSync-programvare. Flow-appen vil også varsle deg når ny fastvare er tilgjengelig.

Fastvareoppdateringer kjøres for å forbedre funksjonaliteten til M400. Oppdateringene kan for eksempel inneholde forbedringer av eksisterende funksjoner, helt nye funksjoner eller feilrettinger.

Slik oppdaterer du fastvaren

For å oppdatere fastvaren i M400 må du ha følgende:

• En konto for Flow-nettjenesten.
  • Installert FlowSync-programvare.
  • M400 må være registrert i Flow-nettjenesten.

Gå til flow.polar.com/start, opprett en Polar-konto i Polar Flow-nettjenesten og last ned og installer FlowSync-programvaren på datamaskinen din.

Oppdater fastvaren på følgende måte:

1. Plugg mikro-USB-kontakten inn i USB-porten på M400, og koble den andre enden av kabelen til datamaskinen.
  2. FlowSync starter synkronisering av dataene dine.
  3. Etter synkronisering blir du bedt om å oppdatere fastvaren.
  4. Velg Ja. Ny fastvare installeres (dette kan ta litt tid), og M400 starter på nytt.

Før oppdatering av fastvaren synkroniseres de viktigste dataene fra M400 med Flow-nettjenesten. Det er derfor ingen risiko for tap av viktige data ved oppdatering.