Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen

Polar Flow-appen

Med Polar Flow-appen får du en umiddelbar, visuell tolkning av treningsdataene dine mens du er frakoblet, rett etter økten. Den gir deg tilgang til treningsmål og visning av testresultater på en enkel måte. Flow-appen er den enkleste metoden for å sykronisere M400-treningsdataene dine med Flow-nettjenesten.

Når du bruker appen sammen med M400, får du tilgang til følgende:

• en rask oversikt over treningen din og omgående analyse av hver minste detalj av resultatene dine
    • rutevisning på et kart
    • treningsfordeler
    • starttid og varighet for økten
    • gjennomsnittlig og maksimal hastighet/fart, distanse, løpsindeks
    • gjennomsnittlig og maksimal hjertefrekvens, kumulative hjertefrekvenssoner
    • kalorier og fettforbrenningsprosent av kalorier
    • maksimal høyde, stigning og nedstigning
    • etappedetaljer
  • se fremgangen din ved hjelp av ukentlige sammendrag i kalenderen
  • få detaljer om aktiviteten din hele døgnet (totalt antall steg, forbrente kalorier og søvntid)
    • finn ut hvor mye aktivitet du mangler for å nå det daglige målet ditt, og hvordan du når det
    • se steg, forbrente kalorier og søvntid
    • få inaktivitetsvarsler når det er på tide med bevegelse

For å komme i gang med Flow-appen laster du den ned til mobilen din fra App Store eller Google Play. For brukerstøtte og mer informasjon om bruk av Polar Flow-appen kan du gå til www.polar.com/en/support/Flow_app. Før en ny mobil enhet (smarttelefon, nettbrett) tas i bruk, må den kobles til M400. Du finner mer informasjon under Tilkobling.

For å se treningsdata i Flow-appen må den synkroniseres med M400 etter økten. Gå til Synkronisering hvis du vil ha informasjon om hvordan du synkroniserer M400 med Flow-appen.