Du er her: Kom i gang > Innledning

Innledning

Gratulerer med din nye M400! M400 er utviklet for entusiastiske utøvere og leveres med GPS, Smart Coaching og aktivitetsmåling hele døgnet for å oppmuntre deg til å strekke grensene og oppnå maksimal ytelse. Få en umiddelbar oversikt over treningen din rett etter økten via Flow-appen, og planlegg og analyser treningen i detalj med Flow-nettjenesten.

Denne brukerhåndboken hjelper deg med å komme i gang med din nye treningspartner. Gå til www.polar.com/en/support/M400 for å se nærmere på videoveiledninger og den siste versjonen av denne brukerhåndboken.

M400

Overvåk treningsdataene dine, for eksempel hjertefrekvens, hastighet, distanse og rute, og til og med de minste aktiviteter i hverdagen din.

H7 pulssensor

Se nøyaktig hjertefrekvens i sanntid på M400 under trening. Hjertefrekvensen er informasjon som brukes til å analysere hvordan økten din gikk.

Gjelder bare for M400-produktsett som inkluderer pulssensor. Hvis du har kjøpt et sett som ikke inkluderer pulssensor, er det ingenting å bekymre seg for. Du kan alltids kjøpe en pulssensor senere.

USB-kabel

Bruk USB-kabelen til å lade batteriet og synkronisere data mellom M400 og Polar Flow-nettjenesten via FlowSync-programvare.

Polar Flow-appen

Få en enkel oversikt over treningsdataene dine etter hver økt. Flow-appen synkroniserer treningsdataene dine trådløst med Polar Flow-nettjenesten. Last ned appen fra App Store eller Google Play.

Polar FlowSync-programvare

Med FlowSync-programvaren kan du synkronisere data mellom M400 og Flow-nettjenesten på datamaskinen din ved hjelp av USB-kabelen. Gå til www.flow.polar.com/start for å laste ned og installere Polar FlowSync-programvaren.

Polar Flow-nettjenesten

Planlegg og analyser treningen din ned til minste detalj, tilpass enheten og finn ut mer om resultatene dine på polar.com/flow.