Je bent hier: Polar Flow > Webservice Polar Flow > Trainingsdoelen

Trainingsdoelen

Maak gedetailleerde trainingsdoelen op de Polar Flow webservice en synchroniseer deze met je M400 via Flowsync software of de Flow app. Tijdens de training kun je de begeleiding gemakkelijk volgen op je apparaat.

• Quick Target: Vul een waarde in. Kies een doel voor de duur, de afstand of de calorieën.
  • Gefaseerd Doel: Je kunt je training opdelen in fasen en voor elke daarvan een andere doelduur of afstand en intensiteit kiezen. Deze is bijv. voor het maken van een intervaltrainingssessie en het daaraan toevoegen van de juiste warming-up- en cooling-down-fasen.
  • Favorieten: Maak een doel en voeg dit toe aan Favorieten om het telkens als je het opnieuw wilt uitvoeren gemakkelijk te kunnen openen.

Vergeet niet om je trainingsdoelen vanaf de Flow webservice met FlowSync of de Flow app naar je M400 te synchroniseren. Als je ze niet synchroniseert, zijn ze alleen zichtbaar in je logboek van de Flow webservice en de favorietenlijst.

Trainingsdoel maken

1. Ga naar Logboek en klik op Toevoegen > Trainingsdoel.
  2. Kies in de weergave Trainingsdoel toevoegenSnel, Gefaseerd of Favoriet (het doel Wedstrijdtempo kan alleen naar de Polar V800 worden gesynchroniseerd).

Quick target

1. Kies Snel
  2. Kies Sport, voer Doelnaam in (vereist), Datum (optioneel), Tijd(optioneel) en eventuele Opmerkingen (optioneel) die je wilt toevoegen.
  3. Vul een van de volgende waarden in: duur, afstand of calorieën. Je kunt slechts één van deze waarden opgeven.
  4. Klik op Opslaan om het doel aan je Logboek toe te voegen, of klik op het pictogram om het doel aan je Favorieten toe te voegen.

Gefaseerd doel

1. Kies Gefaseerd
  2. Kies Sport, voer Doelnaam in (vereist), Datum (optioneel), Tijd(optioneel) en eventuele Opmerkingen (optioneel) die je wilt toevoegen.
  3. Voeg fasen toe aan je doel. Kies een afstand of duur voor elke fase, handmatige of automatische start van de volgende fase en de intensiteit.
  4. Klik op Opslaan om het doel aan je Logboek toe te voegen, of klik op het pictogram om het doel aan je Favorieten toe te voegen.

Favorieten

Als een doel gemaakt hebt en aan je favorieten toegevoegd hebt, kun je het gebruiken als een gepland doel.

1. Kies Favorieten. Je favoriete trainingsdoelen verschijnen.
  2. Klik op de favoriet die je als sjabloon wilt gebruiken voor je doel.
  3. Kies Sport, voer Doelnaam in (vereist), Datum (optioneel), Tijd(optioneel) en eventuele Opmerkingen (optioneel) die je wilt toevoegen.
  4. Je kunt het doel desgewenst bewerken of het ongewijzigd laten.
  5. Klik op Wijzigingen bijwerken om de in de favoriet aangebrachte wijzigingen op te slaan. Klik op Aan dagboek toevoegen om het doel in je Dagboek op te slaan zonder de favoriet bij te werken.

Na het synchroniseren van je trainingsdoelen naar je M400, vind je:

• Geplande trainingsdoelen in Logboek (huidige week en de volgende vier weken)
  • Trainingsdoelen als favorieten in Favorieten

Bij het starten van je sessie kun je je doel openen vanuit Logboek of Favorieten.

Zie Trainingssessie starten voor informatie over het starten van een sessie met trainingsdoel.