Je bent hier: Instellingen > Algemene instellingen

Algemene instellingen

Ga naar Instellingen > Algemene instellingen om je algemene instellingen te bekijken en te bewerken.

In Algemene instellingen vind je:

• Koppelen en synchroniseren
  • Vliegmodus
  • Knopgeluiden
  • Knopvergrendeling
  • Inactiviteitswaarschuwing
  • Eenheden
  • Taal
  • Kleurweergave training
  • Info over je product

Koppelen en synchroniseren

• Mobiel apparaat kopp. en synchr. / Ander apparaat koppelen. koppel hartslagsensoren of mobiele apparaten aan je M400.
  • Gekoppelde apparaten: Alle apparaten bekijken die je aan je M400 gekoppeld hebt. Deze kunnen hartslagsensoren en mobiele apparaten omvatten.
  • Gegevens synchroniseren: Gegevens synchroniseren met de Flow app. Gegevens synchroniseren wordt zichtbaar nadat je de M400 aan een mobiel apparaat gekoppeld hebt.

Vliegmodus

Kies Aan of Uit

De vliegmodus breekt alle draadloze communicatie vanaf het apparaat af. Je kunt het blijven gebruiken voor het verzamelen van activiteiten, maar je kunt het niet meer gebruiken bij trainingssessies met een hartslagsensor en je kunt je gegevens niet meer synchroniseren met de mobiele app Polar Flow, omdat Bluetooth® Smart uitgeschakeld is.

Knopgeluiden

De knopgeluiden Inschakelen of Uitschakelen.

Deze selectie wijzigt de trainingsgeluiden niet. Trainingsgeluiden worden gewijzigd in de sportprofielinstellingen. Zie Sportprofielinstellingen voor meer informatie.

Knopvergrendeling

Kies Handmatige vergrendeling of Automatische vergrendeling. In Handmatige vergrendeling kun je de knoppen handmatig vergrendelen vanuit het Snelmenu. In Automatische vergrendeling wordt de vergrendeling automatisch ingeschakeld na 60 seconden.

Inactiviteitswaarschuwing

Schakel de inactiviteitswaarschuwing Aan of Uit.

Eenheden

Kies metrische (kg, cm) of Engelse (lb, ft) eenheden. Stel de eenheden in voor het meten van gewicht, lengte, afstand en snelheid.

Taal

Kies:Bahasa Indonesia, Čeština, Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português, 简体中文, Русский, Suomi, Svenska of Türkçe. Stel de taal in voor je M400.

Kleur trainingsweergave

Kies Donker of Licht. Stel de weergavekleur van je trainingsweergave in. Als Licht is gekozen, heeft de trainingsweergave een heldere achtergrond met donkere cijfers en letters. Als Donker is gekozen, heeft de trainingsweergave een donkere achtergrond met heldere cijfers en letters.

Info over je product

Controleer de apparaat-ID van je M400, alsmede de firmwareversie, het hardwaremodel en de vervaldatum van A-GPS.