Je bent hier: Polar Flow > Polar Flow App

Polar Flow app

De Polar Flow app geeft je offline meteen na je sessie een directe visuele interpretatie van je trainingsgegevens. Hij geeft je eenvoudig toegang tot je trainingsdoelen en laat je testresultaten zien. De Flow app is de gemakkelijkste manier om de trainingsgegevens van je M400 te synchroniseren met de Flow webservice.

Als je de app met je M400 gebruikt, heb je de volgende mogelijkheden.

• Krijg snel een overzicht van je training en analyseer meteen elk detail van je prestaties
    • Routeweergave op een kaart
    • Trainingseffect
    • Starttijd en duur van je sessie
    • Gemiddelde en maximale snelheid of tempo, afstand, Running Index
    • Gemiddelde en maximale hartslag, cumulatieve hartslagzones
    • Calorieën en vetverbrandings% van calorieën
    • Maximale hoogte, stijging en daling
    • Rondegegevens
  • Bekijk je voortgang in de weekoverzichten van de kalender
  • Krijg details van je 24/7 activiteit (het totaal aantal stappen, verbruikte calorieën en slaapduur)
    • Ga na wat er ontbreekt aan het dagelijkse doel en hoe je dit kunt bereiken
    • Bekijk stappen, verbruikte calorieën en slaapduur
    • Krijg inactiviteitswaarschuwingen wanneer het tijd is om op te staan en te gaan bewegen

Om de Flow app te gaan gebruiken dien je hem op je mobiele apparaat te downloaden vanaf de App Store of Google Play. Ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app is beschikbaar op www.polar.com/en/support/Flow_app. Voor het in gebruik nemen van een nieuw mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet dit aan je M400 worden gekoppeld. Zie Koppelen voor meer informatie.

Om je trainingsgegevens in de Flow app te bekijken moet je je M400 na je sessie daarmee synchroniseren. Zie Synchroniseren voor informatie over het synchroniseren van de M400 met de Flow app.