Je bent hier: Training > Functies tijdens training

Functies tijdens training

Ronde vastleggen

Druk op START om een ronde te registreren. Ronden kunnen ook automatisch worden vastgelegd. Stel in sportprofielinstellingen Automatische ronde in op Rondeafstand of Rondeduur. Stel de afstand in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeafstand kiest. Stel de duur in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeduur kiest.

Een hartslag- of snelheidszone vergrendelen

Houd START ingedrukt om de actuele hartslag- of snelheidszone te vergrendelen. Selecteer Hartslagzone of Snelheidszone. Houd START ingedrukt om de zone te vergrendelen of te ontgrendelen. Als je hartslag of snelheid buiten de vergrendelde zone gaat, ontvang je daarvan een geluidsmelding.

Fase wijzigen tijdens een gefaseerde sessie

Houd LICHT ingedrukt. Snelmenu verschijnt. Kies Volgende fase starten in de lijst en druk op START (als handmatig fase wijzigen gekozen is bij het maken van het doel). Als Automatisch gekozen is, wijzigt de fase automatisch wanneer je een fase voltooid hebt. Je ontvangt je meldingen via geluid.

Instellingen in Snelmenu wijzigen

Houd LICHT ingedrukt. Snelmenu verschijnt. Bepaalde instellingen kun je wijzigen zonder de trainingssessie te pauzeren. Zie Snelmenu voor meer informatie.