Je bent hier: Aan de slag > Functies van knoppen en menustructuur

Functies van knoppen en menustructuur

De M400 heeft vijf knoppen die, afhankelijk van de gebruikssituatie, verschillende functies hebben. Zie onderstaande tabellen voor de functionaliteiten van de knoppen in verschillende modi.

Functies van de knoppen

Tijdweergave en Menu

LICHT TERUG START OMHOOG OMLAAG
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om knoppen te vergrendelen
  • Menu verlaten
  • Terug naar het vorige niveau
  • Instellingen ongewijzigd laten
  • Keuzes annuleren
  • Ingedrukt houden om vanuit het menu terug te gaan naar de tijdweergave
  • Ingedrukt houden om in de tijdweergave te synchroniseren met de Flow app
  • Keuzes bevestigen
  • Naar pre-trainingsmodus gaan
  • De op het display weergegeven selectie bevestigen
  • Door keuzelijsten navigeren
  • Geselecteerde waarde wijzigen
  • Ingedrukt houden om de displayweergave te wijzigen.
  • Door keuzelijsten navigeren
  • Geselecteerde waarde wijzigen

Pre-trainingsmodus

LICHT TERUG START OMHOOG OMLAAG
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om naar sportprofielinstellingen te gaan
  • Terug naar tijdweergave
  • Trainingssessie starten
  • Door sportlijst navigeren
  • Door sportlijst navigeren

Tijdens training

LICHT TERUG START OMHOOG OMLAAG
  • Display verlichten
  • Ingedrukt houden om naar het Snelmenu te gaan
  • Training onderbreken door eenmaal indrukken
  • 3 seconden ingedrukt houden om de trainingsregistratie te stoppen
  • Ingedrukt houden om zonevergrendeling in of uit te schakelen
  • Trainingsregistratie hervatten tijdens pauzeren
  • Trainingsweergave wijzigen
  • Trainingsweergave wijzigen

Menustructuur

Ga naar het menu en blader erdoor met OMHOOG of OMLAAG. Bevestig keuzes met de knop START en ga terug met de knop TERUG.

In het menu vind je:

• Activiteit van vandaag
  • Logboek
  • Instellingen
  • Fitnesstest
  • Timers
  • Favorieten

Activiteit van vandaag

Het dagelijks activiteitsdoel dat van de Polar M400 krijgt is gebaseerd op je persoonlijke gegevens en instelling van het activiteitsniveau, dat je kunt vinden in de instellingen van het Dagelijks activiteitsdoel van de webservice Flow.

Het dagelijkse activiteitsdoel wordt uitgedrukt in een activiteitsbalk. De activiteitsbalk raakt vol wanneer je je dagelijks doel bereikt.

In Activiteit van vandaag zie je details van je activiteit (actieve tijd, calorieën en stappen) en opties voor het bereiken van je dagelijkse activiteitsdoel.

Zie 24/7 activiteitsmeting voor meer informatie.

Logboek

In het Logboek zie je de huidige week, de afgelopen vier weken en de komende vier werken. Kies een dag om je activiteit en trainingssessies van die dag, het trainingsoverzicht van elke sessie en de door jou uitgevoerde tests te bekijken. Je kunt ook je geplande trainingssessies bekijken.

Instellingen

In Instellingen kun je het volgende bewerken:

• Sportprofielen
  • Fysieke instellingen
  • Algemene instellingen
  • Horloge-instellingen

Zie Instellingen voor meer bijzonderheden.

Timers

In Timers vind je:

• Intervaltimer: Maak op tijd en/of afstand gebaseerde intervaltimers om activiteits- en herstelfasen tijdens je intervaltrainingssessies nauwkeurig te timen.
  • Schatting eindtijd: Bereik je streeftijd voor een ingestelde afstand. Stel de afstand in voor je sessie en de M400 schat je eindtijd van de sessie naargelang je snelheid.

Zie Trainingssessie starten voor meer informatie.

Fitness Test

Meet je conditieniveau terwijl je ligt en je ontspant.

Zie Fitness Test voor meer informatie.

Favorieten

In Favorieten vind je trainingsdoelen die je als favorieten hebt opgeslagen in de webservice Flow.

Zie Favorieten voor meer bijzonderheden.