Je bent hier: Instellingen > Snelmenu

Snelmenu

Snelmenu in de pre-trainingsmodus

Houd in de pre-trainingsmodus LICHT ingedrukt om de instellingen van het huidige geselecteerde sportprofiel te openen:

• Trainingsgeluiden: Kies Uit, Zacht, Luid of Zeer luid.
  • Hartslaginstellingen: Hartslagweergave: Kies Hartslagen per minuut (hsm) of % van maximum. Limieten HF-zones controleren: De limieten voor elke hartslagzone controleren. HF zichtbaar op ander apparaat: Kies Aan of Uit. Als je Aan kiest, kunnen andere compatibele apparaten (bijv. fitnessapparaten) je hartslag detecteren.
  • GPS-registratie: Kies Uit of Aan.
  • Stride sensor: Kies Kalibratie of Kies sensor voor snelheid. Kies in KalibratieAutomatisch of Handmatig. Stel in Kies sensor voor snelheid de bron in van de snelheidsinformatie: stride sensor of GPS. Zie Polar stride sensor Bluetooth® Smart voor meer informatie over kalibratie van de stride sensor.
  • Snelheidsweergave: Kies km/u (kilometer per uur) of min/km (minuten per kilometer). Als je Engelse eenheden hebt gekozen, kies je mi/u (mijl per uur) of min/mi (minuten per mijl).
  • Automatische pauze: Kies Aan of Uit. Als je Automatisch pauzerenAan zet, wordt je sessie automatisch gepauzeerd wanneer je stopt met bewegen.
  • Automatische ronden: Kies Uit, Rondeafstand of Rondeduur. Stel de afstand in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeafstand kiest. Stel de duur in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeduur kiest.

Snelmenu in de trainingsweergave

Houd in de trainingsweergave LICHT ingedrukt om Snelmenu te openen. In het Snelmenu van trainingsweergave vind je het volgende.

• Knoppen vergrendelen: Druk op START om knoppen te vergrendelen. Houd LICHT even ingedrukt om te ontgrendelen.
  • Verlichting instellen: Zet constante achtergrondverlichting Aan of Uit. Als dit is ingeschakeld blijft de verlichting voortdurend branden. Je kunt de constante verlichting uit- en weer inschakelen door op LICHT te drukken. Denk eraan dat gebruik van deze functie de gebruiksduur van de batterij verkort.
  • Sensor zoeken: Zoek een hartslagsensor of stride sensor.
  • Stride sensor: Kies Kalibratie of Kies sensor voor snelheid. Kies in KalibratieAutomatisch of Handmatig. Stel in Kies sensor voor snelheid de bron in van de snelheidsinformatie: stride sensor of GPS. Zie Polar stride sensor Bluetooth® Smart voor meer informatie over kalibratie van de stride sensor.
  • Intervaltimer: Maak op tijd en/of afstand gebaseerde intervaltimers om belastings- en herstelfasen tijdens je intervaltrainingssessies nauwkeurig te timen. Kies Start X,XX km / XX:XX om een tevoren ingestelde timer te gebruiken of maak een nieuwe timer in Timer instellen.
  • Schatting eindtijd: Stel de afstand in voor je sessie en de M400 schat je eindtijd van de sessie naargelang je snelheid. Kies Start XX,XX km / X.XX mi om een eerder ingestelde doelafstand te gebruiken of kies een nieuw doel in Afstand instellen.
  • Info huidige locatie: deze optie is alleen beschikbaar als GPS voor het sportprofiel ingeschakeld is.
  • Routebegeleiding inschakelen. De functie Terug naar start begeleidt je terug naar het startpunt van je sessie. Kies Routebegel. inschakelen en druk op START. Pijlweergave routebegeleiding ingeschakeld verschijnt en de M400 gaat in de weergave Terug naar start. Zie Terug naar start voor meer bijzonderheden.

Snelmenu in de pauzemodus

Houd in de pauzemodus LICHT ingedrukt om Snelmenu te openen. In het Snelmenu van de pauzemodus vind je het volgende.

• Knoppen vergrendelen: Druk op START om knoppen te vergrendelen. Houd LICHT even ingedrukt om te ontgrendelen.
  • Trainingsgeluiden: Kies Uit, Zacht, Luid of Zeer luid.
  • Hartslaginstellingen: Hartslagweergave: Kies Hartslagen per minuut (hsm) of % van maximum. Limieten HF-zones controleren: De limieten voor elke hartslagzone controleren. HF zichtbaar op ander apparaat: Kies Aan of Uit. Als je Aan kiest, kunnen andere compatibele apparaten (bijv. fitnessapparaten) je hartslag detecteren.
  • GPS-registratie: Kies Uit of Aan.
  • Stride sensor: Kies Kalibratie of Kies sensor voor snelheid. Kies in KalibratieAutomatisch of Handmatig. Stel in Kies sensor voor snelheid de bron in van de snelheidsinformatie: stride sensor of GPS. Zie Polar stride sensor Bluetooth® Smart voor meer informatie over kalibratie van de stride sensor.
  • Snelheidsweergave: Kies km/u (kilometer per uur) of min/km (minuten per kilometer). Als je Engelse eenheden hebt gekozen, kies je mi/u (mijl per uur) of min/mi (minuten per mijl).
  • Automatische pauze: Kies Aan of Uit. Als je Automatisch pauzerenAan zet, wordt je sessie automatisch gepauzeerd wanneer je stopt met bewegen.
  • Automatische ronden: Kies Uit, Rondeafstand of Rondeduur. Stel de afstand in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeafstand kiest. Stel de duur in waarna elke ronde wordt vastgelegd, als je Rondeduur kiest.

GPS-registratie moet zijn ingeschakeld voor gebruik van Automatische pauze en van op afstand gebaseerde automatische ronde.