Je bent hier: Aan de slag > Inleiding

Inleiding

Gefeliciteerd met je nieuwe M400! De M400 met GPS, Smart Coaching en 24/7 activiteitsmeting is bedoeld voor enthousiaste sporters en moedigt je aan je grenzen te verleggen en optimaal te presteren. Krijg direct na je training een overzicht van je trainingssessie met de Flow app en plan en analyseer je training gedetailleerd met de Flow webservice.

Deze gebruiksaanwijzing helpt je op weg met je nieuwe trainingspartner. Ga naar www.polar.com/en/support/M400 om de video-instructies en de laatste versie van deze gebruiksaanwijzing te bekijken.

M400

Volg je trainingsgegevens als hartslag, snelheid, afstand en route en zelfs de geringste activiteiten in je dagelijkse leven.

H7 hartslagsensor

Zie je huidige nauwkeurige hartslag tijdens de training op je M400. Je hartslag is de informatie die gebruikt wordt om te analyseren hoe je sessie verliep.

Alleen inbegrepen in de M400 met hartslagsensorsets. Als je een set zonder hartslagsensor gekocht hebt, geen probleem; je kunt er later altijd een aanschaffen.

USB-kabel

Gebruik de USB-kabel om de batterij te laden en de gegevens tussen je M400 en de Polar Flow webservice te synchroniseren met de FlowSync software.

Polar Flow app

Bekijk je trainingsgegevens in één oogopslag na elke sessie. De Flow app synchroniseert je trainingsgegevens draadloos met de Polar Flow webservice. Je kunt deze downloaden vanaf de App Store of Google Play.

Polar FlowSync software

Met de Flowsync software kun je gegevens via de USB-kabel synchroniseren tussen je M400 en de Flow webservice op je computer. Ga naar www.flow.polar.com/start om de Polar FlowSync software te downloaden en te installeren.

Polar Flow webservice

Plan en analyseer elk detail van je training, pas je apparaat aan en lees meer over je prestaties op polar.com/flow.