Je bent hier: Polar Flow > Synchroniseren

Synchroniseren

Je kunt gegevens van je M400 via de USB-kabel met FlowSync software overdragen of draadloos via Bluetooth Smart® met de Polar Flow app. Om gegevens te kunnen synchroniseren tussen je M400 en de webservice en app Flow moet je een Polar account hebben en FlowSync software. Ga naar flow.polar.com/start, maak je Polar account in de Polar Flow webservice en download en installeer de FlowSync software op je PC. Download de Flow app op je mobiele apparaat vanaf de App Store of Google Play.

Vergeet niet te synchroniseren en houd je gegevens bijgewerkt tussen je M400, de webservice en de mobiele app, waar je ook bent.

Synchroniseren met de Flow app

Controleer vóór het synchroniseren of:

• je een Polar-account en Flow app hebt
  • je je M400 geregistreerd hebt in de webservice Flow en de gegevens ten minste één keer gesynchroniseerd hebt via de FlowSync software;
  • Bluetooth op je mobiele apparaat ingeschakeld is en of de vliegmodus uitgeschakeld is;
  • je je M400 aan je mobiele apparaat gekoppeld hebt. Zie Koppelen voor meer informatie.

Je kunt je gegevens op twee manieren synchroniseren.

1. Meld je aan op de Flow app en houd de knop TERUG op je M400 ingedrukt.
  2. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  3. Synchroniseren voltooid verschijnt als dit gelukt is.

of

1. Meld je aan bij de Flow app en ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Gegevens synchroniseren en druk op de knop START van je M400.
  2. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  3. Synchroniseren voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Wanneer je je M400 synchroniseert met de Flow app, worden je trainings- en activiteitsgegevens via een internetverbinding ook automatisch gesynchroniseerd met de webservice Flow.

Ga naar www.polar.com/en/support/Flow_app voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Polar Flow app

Synchroniseren met de Flow webservice via FlowSync

Om gegevens met de Flow webservice te synchroniseren heb je FlowSync software nodig. Ga naar flow.polar.com/start en download en installeer die vóór het synchroniseren.

1. Sluit de micro USB-connector aan op de USB-poort van de M400 en sluit het andere eind van de kabel aan op je PC. Zorg dat de FlowSync software gestart is.
  2. Het venster FlowSync opent op je computer en het synchroniseren start.
  3. Voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Telkens als je je M400 op je computer aansluit, draagt de Polar FlowSync software je gegevens over naar de Polar Flow webservice en worden eventuele gewijzigde instellingen gesynchroniseerd. Als het synchroniseren niet automatisch start, start FlowSync dan vanaf het pictogram op je bureaublad (Windows) of vanaf de map Toepassingen (Mac OS X). Telkens als een update voor de firmware beschikbaar is, zal FlowSync je dat melden en je vragen de update te installeren.

Als je de instellingen in de Flow webservice wijzigt terwijl je M400 op je computer is aangesloten, druk dan op de knop synchroniseren in FlowSync om de instellingen naar je M400 over te dragen.

Ga naar www.polar.com/en/support/flow voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de Flow webservice

Ga naar www.polar.com/en/support/FlowSync voor ondersteuning en meer informatie over het gebruik van de FlowSync software