Je bent hier: Functies > Sportprofielen

Sportprofielen

Je kunt een lijst weergeven van al je favoriete sporten en voor elke daarvan specifieke instellingen definiëren. Je kunt bijvoorbeeld aangepaste weergaven maken voor elke sport en kiezen welke gegevens je tijdens de training wilt zien: alleen je hartslag of alleen snelheid en tempo – wat het meest geschikt is voor jou en je trainingswensen en -vereisten.

Zie Sportprofielinstellingen en Sportprofielen in Flow webservice voor meer informatie.

Let op: in een aantal profielen voor indoor sporten, groepssporten en teamsporten is de instelling Hartslag zichtbaar voor andere apparaten standaard ingeschakeld. Dit betekent dat compatibele apparaten met Bluetooth Smart-technologie, zoals fitnessapparatuur, je hartslag kunnen detecteren. In de Polar sportprofielenlijst kun je zien voor welke sportprofielen Bluetooth standaard is ingeschakeld. Je kunt Bluetooth in- en uitschakelen in de sportprofielinstellingen.