Je bent hier: Aan de slag > Koppelen

Koppelen

Voor het in gebruik nemen van een nieuwe Bluetooth Smart ® hartslagsensor of mobiel apparaat (smartphone, tablet) moet dit aan je M400 worden gekoppeld. Koppelen vergt slechts enkele seconden en zorgt dat je M400 alleen signalen ontvangt van jouw sensoren en apparaten en waarborgt storingsvrij trainen in een groep. Zorg dat je de koppeling thuis hebt uitgevoerd voordat je aan een evenement of wedstrijd meedoet om storing door gegevensoverdracht te voorkomen.

Hartslagsensor aan M400 koppelen

Een hartslagsensor kan op twee manieren aan je M400 worden gekoppeld.

1. Doe je hartslagsensor om en druk in de tijdweergave op START om naar de pre-trainingsmodus te gaan.
  2. Raak je apparaat aan met M400 om te koppelen verschijnt. Raak je hartslagsensor aan met de M400 en wacht totdat deze gevonden is.
  3. De apparaat-ID Polar H7 xxxxxxxx koppelen verschijnt. Kies Ja.
  4. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Of

1. Doe je hartslagsensor om. Ga op je M400 naar Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Ander apparaat koppelen en druk op START.
  2. De M400 start het zoeken naar je hartslagsensor.
  3. Zodra de hartslagsensor is gevonden, verschijnt de apparaat-ID Polar H7 xxxxxxxx.
  4. Druk op START, Bezig met koppelen verschijnt.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Stride sensor aan de M400 koppelen

Zorg dat de stride sensor correct op je schoen bevestigd is. Zie de gebruiksaanwijzing van de stride sensor voor meer informatie over het installeren van de sensor.

Een stride sensor kan op twee manieren aan je M400 worden gekoppeld:

1. Druk in de tijdweergave op START om naar de pre-trainingsmodus te gaan.
  2. Raak je stride sensor aan met de M400 en wacht totdat deze gevonden is.
  3. De apparaat-ID Polar RUN xxxxxxxx koppelen verschijnt. Kies Ja.
  4. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

of

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Ander apparaat koppelen en druk op START.
  2. De M400 start het zoeken naar je stride sensor.
  3. Als de stride sensor gevonden is, verschijnt Polar RUN xxxxxxxx.
  4. Druk op START, Bezig met koppelen verschijnt.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Zie Polar stride sensor Bluetooth Smart voor meer informatie.

Mobiel apparaat aan M400 koppelen

Doe het volgende voordat je een mobiel apparaat koppelt:

• voer de installatie uit op flow.polar.com/start zoals beschreven in het hoofdstuk Je M400 instellen
  • download de Flow app vanaf de App Store
  • zorg ervoor dat Bluetooth op je mobiele apparaat is ingeschakeld en de vliegmodus is uitgeschakeld.

Een mobiel apparaat koppelen:

1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar account, die je hebt gemaakt tijdens het instellen van je M400.
  2. Wacht totdat de weergave Product verbinden verschijnt op je mobiele apparaat (Wachten op M400) verschijnt.
  3. Houd in de tijdweergave van de M400 TERUG ingedrukt.
  4. Je apparaat verbinden verschijnt, gevolgd door Verbinden met app.
  5. Accepteer het koppelverzoek van Bluetooth op je mobiele apparaat en typ de op je M400 aangegeven pincode.
  6. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

of

1. Open de Flow app op je mobiele apparaat en meld je aan met je Polar account.
  2. Wacht totdat de weergave Product verbinden verschijnt op je mobiele apparaat (Wachten op M400) verschijnt.
  3. Ga op de M400 naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Mobiel apparaat kopp. en synchr. en druk op START.
  4. Pin xxxxxx vanuit ander apparaat bevestigen verschijnt op je M400. Voer de pincode van de M400 in op het mobiele apparaat. Het koppelen begint.
  5. Koppelen voltooid verschijnt als dit gelukt is.

Polar weegschaal en M400 koppelen

Er zijn twee manieren om een Polar weegschaal en je M400 te koppelen:

1. Ga op de weegschaal staan. Je gewicht wordt weergegeven op het display.
  2. Na een pieptoon begint het Bluetooth-pictogram op het display van de weegschaal te knipperen; dit betekent dat de verbinding nu is ingeschakeld. De weegschaal kan nu worden gekoppeld met je M400.
  3. Houd de knop TERUG op je M400 twee seconden ingedrukt en wacht totdat het display aangeeft dat het koppelen voltooid is.

Of

1. Ga naar Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Ander apparaat koppelen en druk op START.
  2. De M400 begint te zoeken naar de weegschaal.
  3. Ga op de weegschaal staan. Je gewicht wordt weergegeven op het display.
  4. Zodra de weegschaal is gevonden, verschijnt de apparaat-ID Polar weegschaal xxxxxxxx op je M400.
  5. Druk op START, Bezig met koppelen verschijnt.
  6. Koppelen voltooid verschijnt wanneer dit klaar is.

De weegschaal kan aan zeven verschillende Polar-apparaten gekoppeld worden. Wanneer het aantal gekoppelde apparaten de zeven overschrijdt, wordt de eerste koppeling verwijderd en vervangen.

Koppeling verwijderen

De koppeling met een sensor of mobiel apparaat verwijderen:

1. Ga naar Instellingen > Algemene instellingen > Koppelen en synchr. > Gekoppelde apparaten en druk op START.
  2. Kies het apparaat dat je uit de lijst wilt verwijderen en druk op START.
  3. Koppeling verwijderen? verschijnt; kies Ja en druk op START.
  4. Koppeling verwijderd verschijnt als dit gelukt is.