Du är här: Komma igång > Använda din M200

Använda M200

För att kunna mäta pulsen via handleden så exakt som möjligt måste din M200 sitta år ordentligt runt handleden, precis ovanför knölen på handledsbenet. Mer information finns i Träning med handledsbaserad pulsmätning.

Efter varje träningspass rekommenderar vi att du lossar enheten från armbandet och tvättar dem separat under rinnande vatten med en mild tvållösning. Torka dem sedan torra med en mjuk handduk. När du inte tränar bör du bära armbandet lite lösare, precis som du skulle bära en vanlig klocka.

Det en bra idé att låta handleden ha en paus emellanåt, särskilt om du har känslig hud. Ta av din M200 och ladda den. På så sätt får både din hud och enheten vila och kan förbereda sig för nästa träningspass.