Du är här: Funktioner > GPS

GPS-funktioner

M200 har inbyggd GPS som ger noggrann mätning av hastighet/tempo, sträcka och höjd för en rad utomhussporter och gör att du kan se din rutt på en karta i Flow-appen och i Flow webbtjänst efter träningspasset.

Om du vill se olika GPS-data i din M200 under ditt träningspass måste du redigera träningsdisplayerna för den sportprofil du vill använda.

M200 använder SiRFInstantFix™ satellitprediktionsteknologi för att få en snabb satellitfix. Under optimala förhållanden, dvs. utomhus och borta från höga byggnader och träd, kan din M200 hitta satellitsignaler på mindre än en minut.

Teknologin i M200 förutsäger exakt satellitsignaler i upp till tre dagar. På så sätt, om du tränar igen under de kommande tre dagarna, vet din M200 var den ska söka efter satelliterna och kan ta emot signaler snabbare, även inom 5-10 sekunder. Positioneringsnoggrannheten minskar successivt under den 2:a och 3:e dagen.

Om du inte tränar igen inom de närmaste dagarna måste din M200 lokalisera satellitsignalerms igen från början nästa gång och mer tid kan behövas för att få den aktuella positionen.

Bästa GPS-prestanda får du om du bär M200 på handleden med displayen uppåt.