Du är här: Polar Flow > Polar Flow webbtjänst > Sportprofiler i Flow webbtjänst

Polar sportprofiler i Flow webbtjänst

Det finns tre standardsportprofiler i din M200. I Polar Flow webbtjänst kan du lägga till nya sportprofiler till din sportlista och redigera inställningar för respektive sportprofil. Din M200 kan innehålla maximalt 20 sportprofiler. Om du har över 20 sportprofiler i Flow webbtjänst överförs de första 20 i listan till din M200 när du synkroniserar.

Du kan ändra ordningen på dina sportprofiler genom att dra och släppa dem. Välj den sport du vill flytta och dra den till den plats i listan där du vill placera den.

Lägga till en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Lägg till sportprofil och välj sport från listan.
  4. Sportprofilen läggs till din sportlista.

Redigera en sportprofil

I Flow webbtjänst:

1. Klicka på ditt namn/profilfoto i det övre högra hörnet.
  2. Välj Sportprofiler.
  3. Klicka på Redigera under den sport du vill redigera.

I varje sportprofil kan du redigera följande information:

Grunderna

• Auto.varvtid (kan ställas in baserat på tid eller sträcka eller inaktiveras)

Puls

• Pulsdisplay (slag per minut eller % av maxpuls)
  • Puls synlig för andra enheter. (Det innebär att kompatibla enheter som använder Bluetooth Smart trådlös teknologi (t.ex. gymutrustning) kan detektera din puls. Du kan även använda din M200 under Polar Club-klasser för att skicka din puls till Polar Club-systemet).
  • Pulszoninställningar (Med pulszoner kan du enkelt välja och övervaka träningsintensiteter. Om du väljer Standard kan du inte ändra pulsgränser. Om du väljer Free kan alla gränser ändras. Standardzongränser beräknas från din maxpuls.)

Hastighets-/tempoinställningar

• Hastighets-/tempodisplay (Välj hastighet km/h eller tempo min/km)

Träningsdisplayer

Välj vilken information du vill se på dina träningsdisplayer under dina träningspass. Du kan ha totalt fem olika träningsdisplayer för varje sportprofil. Varje träningsdisplay kan ha maximalt två olika datafält.

Klicka på pennikonen på en befintlig display för att redigera den eller klicka på Lägg till en ny display.

Gester och feedback

• Vibreringsfeedback (Du kan välja att ha vibrering på eller av)

GPS och höjd

• GPS registreringshastighet (Kan stängas av eller ställas in på hög noggrannhet, vilket innebär att GPS-registrering är på)

När du är klar med inställningarna för sportprofiler klickar du på Spara. Kom ihåg att synkronisera de ändrade inställningarna till din M200.

Observera att inställningen Puls synlig för andra enheter är som standard aktiverad för ett antal inomhussport-, gruppsport- och lagsportprofiler. Detta innebär att kompatibla enheter, som använder trådlös Bluetooth Smart-teknik, till exempel gymutrustning, kan avläsa din puls. Du kan kontrollera vilka sportprofiler som har Bluetooth-sändning aktiverad som standard via Polars lista Sportprofiler. Du kan aktivera eller avaktivera Bluetooth-sändning via inställningarna för sportprofiler.