Du är här: Träning > Efter träning

Efter träning

Få snabb analys och fördjupade insikter i din träning med M460, Flow-appen och Flow webbtjänst.

Träningssummering i din M460

Efter varje träningspass får du en omedelbar träningssummering av din träning. För att se din träningssummering senare, gå till Dagbok och välj dag och välj sedan summering av träningspasset du vill se.

M460 belönar dig varje gång du slår ditt Personbästa i snitthastighet/-tempo, sträcka eller kalorier. Personbästa-resultaten är separata för varje sportprofil.

Tid när du startade träningspasset, träningstiden och tillryggalagd sträcka under träningspasset.

Sträcka visas om GPS-funktionen är aktiverad eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart används.

Feedback på ditt träningspass. Feedback baseras på träningstidens fördelning i pulszonerna, kaloriförbrukning och träningstid.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Träningseffekt visas om du använder en pulssensor och tränar i minst 10 minuter totalt i pulszonerna.

Tid du tillbringat i varje pulszon.

Visas om du använder en pulssensor under träningen.

Din snitt- och maxpuls visas i slag per minut och procent av maxpuls.

Visas om du använder en pulssensor under träningen.

Förbrukade kalorier under träningspasset och fettförbränning % av kalorier

Tid du tillbringat i varje hastighetszon.

Visas om GPS-funktionen är aktiverad eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart används.

Snitt- och maxhastighet/tempo för träningspasset.

Visas om GPS-funktionen är aktiverad eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart används.

Snitt- och maxkadens för träningspasset.

Visas om Polar LOOK Kéo effektsensor eller Polar kadenssensor Bluetooth® Smart används.

Snitt- och maxeffekt för träningspasset.

Visas om Polar LOOK Kéo effektsensor används.

Tid du tillbringat i varje effektzon.

Visas om Polar LOOK Kéo effektsensor används.

Maxhöjd samt antal höjdmeter du cyklat uppför och utför.

Antal varv samt den bästa varvtiden och snittiden för varven.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Antal automatiska varvtider samt den bästa varvtiden och snittiden för automatiska varvtiderna.

Tryck på STARTA för mer detaljer.

Polar Flow-appen

Synkronisera din M460 med Flow-appen för att analysera dina data efter varje träningspass. Med Flow-appen kan du se en snabb översikt över dina träningsdata.

Se Polar Flow-appen för mer information.

Polar Flow webbtjänst

Med Polar Flow webbtjänst kan du analysera varje detalj i din träning och lära dig mer om dina träningsresultat. Följ din utveckling och dela även dina bästa träningspass med andra.

Se Polar Flow webbtjänst för mer information.