Du är här: Komma igång > M460 Användarhandbok | Ihopparning av sensorer med M460

Ihopparning av sensorer med M460

Förbättra din träningsupplevelse och få en mer fullständig förståelse av dina träningsresultat med Bluetooth® Smart-sensorer. Innan en ny Bluetooth Smart ® pulssensor, cykelsensor eller mobil enhet (smartphone, surfplatta) tas i bruk, måste den paras ihop med din M460. Ihopparningen tar bara några sekunder och säkerställer att din M460 endast tar emot signaler från dina sensorer och enheter och tillåter störningsfri träning i grupp. Innan du deltar i en tävling ska du se till att ihopparningen görs hemma för att förhindra störande signaler från andra användares sensorer.

Para ihop kompatibla Bluetooth Smart ®-sensorer med M460

Förutom ett antal Polar-sensorer är din M460 helt kompatibel med flera tredje parts Bluetooth-effektmätare. Se den fullständiga kompatibilitetstabellen på support.polar.com. Se till att du har den senaste versionen av mjukvaran både i din M460 och i tredje parts effektsensor. Följ tillverkarens instruktioner för att kalibrera effektsensorn.