Du är här: Funktioner > Sportprofiler

Sportprofiler

Sportprofilerna gör att du kan förprogrammera alla dina favoritsporter och ange särskilda inställningar för var och en av dem. Du kan till exempel skapa skräddarsydda displayer för varje sport du utför och välja vilka data du vill se när du tränar: bara din puls eller bara hastighet och sträcka. välj det som passar dig och dina träningsbehov och krav bäst.

Mer information finns i Inställningar för sportprofiler och Sportprofiler i Flow webbtjänst.

Observera att inställningen Puls synlig för andra enheter är som standard aktiverad för ett antal inomhussport-, gruppsport- och lagsportprofiler. Detta innebär att kompatibla enheter, som använder trådlös Bluetooth Smart-teknik, till exempel gymutrustning, kan avläsa din puls. Du kan kontrollera vilka sportprofiler som har Bluetooth-sändning aktiverad som standard via Polars lista Sportprofiler. Du kan aktivera eller avaktivera Bluetooth-sändning via inställningarna för sportprofiler.