Du är här: Inställningar > Snabbmenyn

Snabbmenyn

I förträningsläge, tryck och håll in LYSE för att komma till inställningarna för den valda sportprofilen:

• Träningsljud : Välj Av, Dämpat, Högt eller Mycket högt.
  • Pulsinställningar: Pulsformat: Välj Slag per minut eller % av maxpuls. Kontrollera pulszonens gränser: Kontrollera gränserna för dina pulszoner: Puls synlig för annan enhet: Välj eller Av. Om du väljer kan andra kompatibla enheter (t.ex. gymutrustning) detektera din puls.
  • GPS-registrering: Välj Av eller .
  • Cykelinställningar: Använda sensorer: Se alla sensorer som du har kopplat till cykeln.
  • Kalibrera höjden: Ställ in korrekt höjd. Vi rekommenderar att du alltid kalibrerar höjden manuellt när du vet din aktuella höjd.
  • Hastighetsinställningar: Hastighetsformat: Välj km/h (kilometer per timme) eller min/km(minuter per kilometer). Om du har valt Eng./Am. enheter, välj mph (miles per timme) eller min/mi (minuter per mile). Hastighetszoner: Kontrollera gränserna för dina hastighetszoner:
  • Inställning för automatisk paus: Automatisk paus: Välj eller Av. Om automatisk paus är pausas ditt träningspass automatiskt när stannar. Aktiveringshastighet: ange hastigheten som används när registreringen ska pausa.
  • Automatisk varvtid:Välj Av, Varvsträcka eller Varvtid. Om du väljer Varvsträcka ska du ställa in sträckan som varje varvtid tas efter. Om du väljer Varvtid ska du ställa in en tid då varvtider fortlöpande ska lagras.

I träningsfunktionen, tryck och håll in LYSE för att öppna Snabbmenyn. Här finns följande:

• Låsa knappar: Tryck på STARTA för att låsa knappar. För att låsa upp, tryck och håll in LYSE.
  • Frontlyse på eller Av.
  • Bakgrundsbelysning på eller Av.
  • Kalibrera Kéo Power: Kalibrering av effektsensor visas endast när du går till inställningarna för sportprofiler från förträningsläget och har parat ihop sensorn. För mer information om kalibrering, se Polar LOOK Kéo Effektsensor Bluetooth® Smart.
  • Kalibrera höjden: Ställ in korrekt höjd. Vi rekommenderar att du alltid kalibrerar höjden manuellt när du vet din aktuella höjd.
  • Intervalltimer: Skapa intervalltimers baserade på tid och/eller sträcka för att ta tid på arbets- och återhämtningsfaser i dina intervallträningspass.
  • Aktuell positionsinfo*: Aktuell position och antal synliga satelliter.
  • Välj Aktivera positionsguiden*, och tryck på STARTA. Positionsguiden pil aktiverad visas och M460 går till displayen Tillbaka till start.

*Detta val är endast tillgängligt om GPS är aktiverad för sportprofilen.

I pausläge, tryck och håll in LYSE för att öppna Snabbmenyn.

• Låsa knappar: Tryck på STARTA för att låsa knappar. För att låsa upp, tryck och håll in LYSE.
  • Frontlyse eller av.
  • Träningsljud : Välj Av, Dämpat, Högt eller Mycket högt.
  • Pulsinställningar: Pulsformat: Välj Slag per minut eller % av maxpuls. Kontrollera pulszonens gränser: Kontrollera gränserna för dina pulszoner: Puls synlig för annan enhet: Välj eller Av. Om du väljer kan andra kompatibla enheter (t.ex. gymutrustning) detektera din puls.
  • Effektinställningar: Effektformat: Ange hur du vill se dina effektdata (watt (W), watt/kg (w/kg) eller % av FTP. Effekt, glidande medelvärde: Ställ in registreringsfrekvens för effekt. Välj 1, 3, 5,10, 15, 30 eller 60 sekunder Ställ in FTP-värde: Ställ in ditt FTP-värde (Functional Threshold Power). Inställningsintervallet är 60 till 600 watt. Kontrollera gränserna för effektzoner: Kontrollera gränserna för effektzoner.
  • GPS-registrering: Välj Av eller .
  • Kalibrera Kéo Power: Kalibrering av effektsensor visas endast när du går till inställningarna för sportprofiler från förträningsläget och har parat ihop sensorn. För mer information om kalibrering, se Polar LOOK Kéo Effektsensor Bluetooth® Smart.
  • Cykelinställningar: Använda sensorer: Se alla sensorer som du har kopplat till cykeln.
  • Kalibrera höjd: Ställ in korrekt höjd. Vi rekommenderar att du alltid kalibrerar höjden manuellt när du vet din aktuella höjd.
  • Hastighetsinställningar: Hastighetsformat: Välj km/h (kilometer per timme) eller min/km(minuter per kilometer). Om du har valt Eng./Am. enheter, välj mph (miles per timme) eller min/mi (minuter per mile). Hastighetszoner: Kontrollera gränserna för dina hastighetszoner:
  • Inställning för automatisk paus: Automatisk paus: Välj eller Av. Om automatisk paus är pausas ditt träningspass automatiskt när stannar. Aktiveringshastighet: ange hastigheten som används när registreringen ska pausa.
  • Automatisk varvtid:Välj Av, Varvsträcka eller Varvtid. Om du väljer Varvsträcka ska du ställa in sträckan som varje varvtid tas efter. Om du väljer Varvtid ska du ställa in en tid då varvtider fortlöpande ska lagras.

För att använda automatisk paus eller distansbaserad automatisk varvtid måste GPS-funktionen vara aktiverad eller Polar hastighetssensor Bluetooth® Smart användas.