Du är här: Komma igång > Para ihop en mobil enhet med M460

Para ihop en mobil enhet med M460

Innan du parar ihop en mobil enhet måste du skapa ett Polar-konto (om du inte redan har ett) och ladda ner Flow-appen från App Store eller Google Play. Kontrollera att du även har laddat ner och installerat FlowSync-programmet på din dator från flow.polar.com/start och registrerat din M460 i Flow webbtjänst.

Före ihopparning ska du kontrollera att din mobila enhet har Bluetooth aktiverat och att flygplansläge/flygläge inte är aktiverat.

Så här parar du ihop en mobil-enhet:

1. I M460, gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Para ihop mobil enhet och tryck på STARTA.
  2. När din enhet har hittats visas enhets-ID mobil enhet xxxxxxxx på M460.
  3. Tryck på STARTA, Ansluter till enhet visas, följt av Ansluter till app
  4. Godkänn begäran om Bluetooth-parning i din mobilenhet och skriv in pinkoden som visas i din M460.
  5. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

eller

1. I din mobila enhet öppnar du Flow-appen och loggar in med ditt Polar-konto.
  2. Vänta tills "Anslut produkt" visas på din mobila enhet (Söker efter Polar M460) visas.
  3. I klockfunktionen på M460 trycker du och håller in knappen TILLBAKA.
  4. Ansluter till enhet visas följt av Ansluter till app.
  5. Godkänn begäran om Bluetooth-parning i din mobilenhet och skriv in pinkoden som visas i din M460.
  6. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

Radera en ihopparning

Så här raderar du en ihopparning med en sensor eller mobil-enhet:

1. Gå till Inställningar > Allmänna inställningar > Para och synka > Ihopparade enheter och tryck på STARTA.
  2. Välj den enhet du vill ta bort från listan och tryck på STARTA.
  3. Radera ihopparning? visas. Välj Ja och tryck på STARTA.
  4. Ihopparning raderad visas när du är klar.