Du är här: Komma igång > Installera din M460

Installera din M460

Gör installationen i Polar Flow webbtjänst. Där kan du fylla i alla personliga uppgifter som krävs för att få noggranna träningsdata. Du kan också välja språk och få den senaste mjukvaran för din M460. För att göra installationen i Polar Flow webbtjänst behöver du en dator med en Internetanslutning.

M460 levereras i viloläge. Den aktiveras när du ansluter den till en dator eller en USB-laddare. När batteriet är helt urladdat tar det ett par minuter innan laddningsanimeringen visas.

Gör installationen i Polar Flow webbtjänst

1. Gå till flow.polar.com/start och ladda ner Polar FlowSync-programmet som du behöver för att ansluta din M460 till Flow webbtjänst.
  2. Öppna installationspaketet och följ instruktionerna på skärmen för att installera programmet.
  3. När installationen är klar öppnas FlowSync automatiskt och ber dig att koppla in din Polar-enhet.
  4. Anslut M460 i datorns USB-port med USB-kabeln. M460 aktiveras och börjar ladda. Installera USB-drivrutiner vid behov.
  5. Flow webbtjänst öppnas automatiskt på din webbläsare. Skapa ett Polar-konto eller logga in om du redan har ett. Fyll i dina fysiska inställningar noggrant eftersom de påverkar kaloriberäkningen och andra Smart Coaching-funktioner.
  6. Starta synkroniseringen genom att trycka på Klar så synkroniseras inställningarna mellan M460 och tjänsten. FlowSync-status ändras till slutförd när synkroniseringen är klar.
  7. Vi ber dig uppdatera mjukvaran i din M460. Klicka Ja för att uppdatera till den senaste mjukvaruversionen för din M460. Uppdatera din M460 för att göra den helt operativ med en komplett uppsättning av funktioner. Detta tar ungefär 20-30 minuter.