Du är här: Komma igång > Ihopparning av sensorer med M460 > Polar kadenssensor Bluetooth® Smart

Polar kadenssensor Bluetooth® Smart

Det mest praktiska sättet att mäta ditt cykelpass är med vår avancerade trådlösa kadenssensor. Den mäter din genomsnittliga och maximala kadens (trampfrekvens) i varv per minut, så att du kan jämföra cykeltekniken med tidigare träningspass.

• Förbättrar din cykelteknik och hjälper dig att hitta din optimala kadens
  • Med detaljerade kadensdata kan du utvärdera dina individuella resultat
  • Utformad för att vara aerodynamisk och lätt

Para ihop en kadenssensor med M460

Kontrollera att kadenssensorn har installerats korrekt. Mer information om hur du installerar kadenssensorn finns i användarhandboken för kadenssensorn.

Du kan para ihop en kadenssensor med din M460 på två sätt:

1. Gå till Allmänna inställningar > Para och synka > Para ihop annan enhet och tryck på STARTA.
  2. M460 börjar söka efter kadenssensorn. Rotera vevarmen några gånger för att aktivera sensorn. Den blinkande röda lampan på sensorn anger att sensorn är aktiverad.
  3. När kadenssensorn har hittats visas Polar CAD xxxxxxxx.
  4. Tryck på STARTA, Ihopparning visas.
  5. Ihopparning slutförd visas när du är klar.
  6. Sensor kopplad till: visas. Välj Cykel 1, Cykel 2 eller Cykel 3. Bekräfta med STARTA.

Den första cykelsensorn du parar ihop kopplas automatiskt till Cykel 1.

eller

1. Tryck på STARTA i klockfunktionen för att gå till förträningsläge.
  2. M460 börjar söka efter din kadenssensor. Rotera vevarmen några gånger för att aktivera sensorn. Den blinkande röda lampan på sensorn anger att sensorn är aktiverad.
  3. Enhets-ID Para ihop Polar CAD xxxxxxxx visas. Välj Ja.
  4. Ihopparning slutförd visas när du är klar.
  5. Sensor kopplad till: visas. Välj Cykel 1, Cykel 2 eller Cykel 3. Bekräfta med STARTA.