Du är här: Komma igång > Ihopparning av sensorer med M460 > Polar H10 pulssensor

Polar H10 pulssensor Bluetooth® Smart

Polar pulssensor består av ett bekvämt bälte och en sändarenhet. Den mäter din puls exakt och skickar data till M460 i realtid.

Pulsdata ger dig en inblick i din fysiska kondition och hur din kropp reagerar på träning. Även om det finns många subjektiva ledtrådar till hur din kropp mår under träning (upplevd ansträngning, andning, fysiska förnimmelser), är inget så tillförlitligt som att mäta pulsen. Den är objektiv och påverkas av både interna och externa faktorer - vilket innebär att du kommer att ha en pålitlig mått på din fysiska tillstånd.

Para ihop pulssensorn med M460

Tag på pulssensorn enligt anvisningarna i Använda pulssensorn. Du kan para ihop en pulssensor med din M460 på två sätt:

1. Gå till Allmänna inställningar > Para och synka > Para ihop annan enhet och tryck på STARTA.
  2. M460 börjar söka efter din pulssensor.
  3. När pulssensorn har hittats visas enhets-ID, till exempel Para ihop Polar H10  xxxxxxxx. Välj den pulssensor du vill para ihop.
  4. Tryck på STARTA, Ihopparning visas.
  5. Ihopparning slutförd visas när du är klar.

eller

1. Tryck på STARTA i klockfunktionen för att gå till förträningsläge.
  2. Para ihop genom att hålla sensorn intill M460, och vänta tills sensorn har hittats.
  3. M460 visar de pulssensorer som den hittar. Enhets-ID visas, till exempel, Para ihop Polar H10 xxxxxxxx. Välj den pulssensor du vill para ihop och välj sedan Ja.
  4. Ihopparning slutförd visas när du är klar.