Du är här: Träning > Använda pulssensorn

Använda pulssensorn

1. Fukta elektrodytorna på bältet.
  2. Fäst bältet runt bröstkorgen och justera så att det sitter lagom hårt och bekvämt.
  3. Fäst sändarenheten.
  4. Före ditt första träningspass måste du para ihop pulssensorn med din M460. Tag på dig pulssensorn och tryck på START. Vänta sedan på sensorns begäran om ihopparning och välj Ja.

Lossa sändarenheten från bältet och skölj bältet under rinnande vatten efter varje träningspass. Svett och fukt kan hålla pulssensorn aktiverad, så kom ihåg att torka den torr.