Vă aflați aici: Informații importante > Specificații tehnice

Specificații tehnice

M200

Tipul bateriei: Baterie reîncărcabilă li-pol de 180 mAh
Timpul de funcționare: Până la 6 zile, cu urmărirea activității 24/7 și sesiuni de antrenament de 1 h/zi, în timpul cărora sistemele GPS și de măsurare optică a ritmului cardiac sunt activate, iar funcția Smart notifications (Notificări inteligente) este dezactivată.
Temperatura de funcționare: Între -10 și +50°C / între 14 și 122°F
Durata de încărcare: Până la două ore.
Temperatura de încărcare: Între 0 și +40°C / între 32 și 104°F
Materiale: Dispozitivul: acrilonitril-butadien-stiren, fibră de sticlă, policarbonat, oțel inoxidabil, polimetacrilat de metil, adeziv epoxidic.

Brățara (TPU): poliuretan termoplastic, policarbonat, oțel inoxidabil
Brățara de schimb (silicon): silicon, oțel inoxidabil, poliamidă, fibră de sticlă.

Precizia ceasului: Mai bună de ± 0,5 secunde / zi la temperatura de 25°C / 77°F
Intervalul de măsurare a ritmului cardiac: 30–240 bpm
Rezistența la apă: este potrivit pentru înot.
Capacitatea memoriei: 60 de ore de antrenament cu afișarea ritmului cardiac.

Utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart.

Dispozitivul M200 este compatibil cu senzorul de ritm cardiac Polar Bluetooth Smart.

Programul software Polar FlowSync

FlowSync este compatibil cu următoarele sisteme de operare:

Sistemul de operare al computerului 32 de biți 64 de biți
Windows XP X  
Windows 7 X X
Windows 8 X X
Windows 8.1 X X
Windows 10 X X
OS X 10.9   X
OS X 10.10   X
OS X 10.11   X
macOS 10.12   X
macOS 10.13   X

Compatibilitatea aplicației mobile Polar Flow

Dispozitivele Polar funcționează cu majoritatea telefoanelor inteligente moderne. Iată cerințele minime:

  • dispozitive mobile iOS 11 sau mai noi
  • dispozitive mobile Android cu funcție Bluetooth 4.0 și sistem de operare Android 5 sau mai nou (verificați toate specificațiile telefonului furnizate de producător)

Există numeroase diferențe între modurile în care diversele dispozitive Android gestionează tehnologiile din produsele și serviciile noastre, cum ar fi tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE) și alte standarde și protocoale. Din acest motiv, compatibilitatea diferă de la un producător de telefoane la altul și, din păcate, Polar nu poate garanta faptul că toate funcțiile pot fi utilizate cu toate dispozitivele.

Rezistența la apă a produselor Polar

Majoritatea produselor Polar pot fi utilizate în timp ce înoți. Acestea nu sunt însă concepute pentru scufundări. Pentru a păstra rezistența la apă, nu apăsa butoanele dispozitivului sub apă. La măsurarea ritmului cardiac în apă, folosind un dispozitiv și un senzor de ritm cardiac Polar compatibile cu aplicația GymLink, este posibil să apară interferențe din motivele următoare:

  • Apa din piscină cu conținut ridicat de clor și apa marină au o conductibilitate ridicată. Electrozii senzorului de ritm cardiac pot genera un scurtcircuit, împiedicând detectarea semnalelor ECG de către senzorul de ritm cardiac.
  • Când sari în apă sau desfășori o activitate musculară intensă în timpul competițiilor de natație, senzorul de ritm cardiac se poate deplasa într-o parte a corpului în care semnalele ECG nu pot fi detectate.
  • Puterea semnalului ECG este diferită la fiecare persoană și poate varia în funcție de compoziția țesuturilor fiecărui om în parte. În cazul măsurării ritmului cardiac în apă, problemele sunt mai frecvente.

Dispozitivele Polar cu măsurarea ritmului cardiac de la încheietura mâinii sunt mai potrivite când înoți sau faci baie. Acestea vor culege informațiile în funcție de mișcarea încheieturii chiar și în timp ce înoți. Cu toate acestea, în testele noastre, am constatat că măsurarea ritmului cardiac de la încheietura mâinii nu funcționează optim în apă, prin urmare nu putem recomanda măsurarea ritmului cardiac de la încheietura mâinii pentru înot.

În orologerie, rezistența la apă este indicată, în general, în metri, ceea ce înseamnă presiunea apei statice la adâncimea respectivă. Polar utilizează același sistem. Rezistența la apă a produselor Polar este testată în conformitate cu standardul internațional ISO 22810 sau IEC 60529. Fiecare dispozitiv Polar pe care există o indicație privind rezistența la apă este testat înainte de livrare, astfel încât să reziste la presiunea apei.

În funcție de nivelul rezistenței la apă, produsele Polar se împart în patru categorii. Verifică partea din spate a produsului tău Polar pentru a afla categoria de rezistență la apă și compar-o cu tabelul de mai jos. Reține că aceste definiții nu se aplică în mod obligatoriu la produsele altor producători.

În cazul activităților subacvatice, presiunea dinamică generată prin mișcarea în apă este mai mare decât presiunea statică. Acest lucru înseamnă că, prin mișcarea sub apă, produsul este supus unei presiuni mai mari decât dacă acesta ar fi static.

Marcajul de pe partea din spate a produsului Stropire cu apă,
transpirație, picături de ploaie etc.
Baie și înot Scufundări cu tub de respirație
(fără butelii de oxigen)
Scufundări
(cu butelii de oxigen)
Caracteristicile privind rezistența la apă
Rezistent la apă IPX7 OK - - - Nu spăla sub presiune.
Protejat împotriva stropirii cu apă, picăturilor de ploaie etc.
Standard de referință: IEC60529.
Rezistent la apă IPX8 OK OK - - Minimum pentru baie și înot.
Standard de referință: IEC60529.
Rezistent la apă
Rezistent la apă până la 20/30/50 de metri
Potrivit pentru înot
OK OK - - Minimum pentru baie și înot.
Standard de referință: ISO22810.
Rezistent la apă 100 m OK OK OK - Pentru utilizare frecventă în apă, dar nu pentru scufundări cu butelii de oxigen.
Standard de referință: ISO22810.