Vă aflați aici: Setările > Actualizarea firmware

Actualizarea firmware

Poți actualiza versiunea firmware a dispozitivului M200 pentru a-l menține la zi. Actualizările firmware sunt executate pentru a îmbunătăți funcționarea dispozitivului M200. Acestea pot include îmbunătățiri ale funcțiilor existente, funcții complet noi sau remedierea unor erori. Recomandăm realizarea actualizării firmware a dispozitivului M200 de fiecare dată când este disponibilă o versiune nouă.

Cu ajutorul dispozitivului mobil sau al tabletei

Poți actualiza versiunea firmware cu ajutorul dispozitivului mobil dacă utilizezi aplicația mobilă Polar Flow pentru sincronizarea datelor privind antrenamentul și activitatea. Aplicația te va informa dacă sunt disponibile actualizări și te va ghida de-a lungul procesului de actualizare. Pentru a garanta o operație de actualizare fără probleme, îți recomandăm să conectezi dispozitivul M200 la o sursă de curent înainte de a începe actualizarea.

Actualizarea firmware fără fir poate dura până la 20 de minute, în funcție de conexiune.

Cu ajutorul computerului

De fiecare dată când este disponibilă o versiune firmware nouă, FlowSync te va informa când conectezi dispozitivul M200 la computer. Actualizările firmware sunt descărcate prin FlowSync.

Pentru a actualiza versiunea firmware:

  1. Conectează dispozitivul M200 la computer.
  2. FlowSync începe sincronizarea datelor.
  3. După sincronizare, ești întrebat dacă dorești să actualizezi versiunea firmware.
  4. Alege Yes (Da). Noua versiune firmware este instalată (acest lucru poate dura un timp), iar dispozitivul M200 repornește. Așteaptă finalizarea actualizării firmware înainte de a deconecta dispozitivul M200 de la computer.

Actualizarea firmware nu duce la pierderea datelor: Înainte de a începe actualizarea, datele de pe dispozitivul M200 sunt sincronizate cu serviciul web Flow.