Vă aflați aici: Funcțiile > Funcțiile Smart Coaching (Antrenare inteligentă) > Activity Guide (Ghidul de activitate)

Activity Guide (Ghidul de activitate)

Funcția Activity Guide (Ghidul de activitate) îți arată cât de activ ai fost în timpul zilei și câtă mișcare mai trebuie să faci pentru a atinge recomandările privind activitatea fizică zilnică. Poți vedea cum te descurci în atingerea obiectivului de activitate pentru ziua în curs de pe dispozitivul M200, din aplicația mobilă Polar Flow sau din serviciul web Polar Flow.

Funcția Activity Guide (Ghidul de activitate) pe dispozitivul M200

În modul de afișare a orei al dispozitivului M200, punctele și cifrele din jurul afișajului arată progresul făcut către atingerea obiectivului zilnic de activitate.

A doua pictogramă din meniul principal al dispozitivului M200 prezintă mai detaliat activitatea pentru ziua în curs. Aici poți vedea procentajul atins din obiectivul de activitate zilnic. Aceeași informație este afișată și cu o bară de activitate.

Dacă accesezi meniul Activity (Activitate), vei vedea opțiunile disponibile pentru atingerea obiectivului zilnic. Dispozitivul M200 îți spune cât timp mai trebuie să fii activ dacă alegi activități cu intensitate scăzută, medie sau ridicată. „Up” (Sus) înseamnă intensitate scăzută, „Walking” (Mers) înseamnă intensitate medie, iar „Jogging” (Alergare) înseamnă intensitate ridicată. Cu ajutorul unor instrucțiuni practice cum ar fi „50 min walking” (50 de minute de mers) sau „20 min jogging” (20 de minute de alergare), poți alege modul în care dorești să-ți atingi obiectivul. Vei găsi mai multe exemple de activități cu intensitate scăzută, medie și ridicată în serviciul web Polar Flow și aplicația Polar Flow.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Urmărirea activității 24/7.