Vă aflați aici: Polar Flow > Serviciul web Polar Flow > Profilurile sportive în serviciul web Flow

Profilurile sportive Polar în serviciul web Flow

Sunt trei profiluri sportive implicite pe dispozitivul M200. În serviciul web Polar Flow, poți adăuga profiluri sportive noi la lista de sporturi și poți modifica setările acestora. Dispozitivul M200 poate conține maximum 20 de profiluri sportive. Dacă ai peste 20 de profiluri sportive în serviciul web Flow, primele 20 din listă sunt transferate pe M200 în momentul sincronizării.

Poți schimba ordinea profilurilor sportive prin glisare și fixare. Alege sportul pe care dorești să-l muți și trage-l în locul în care dorești să-l plasezi în listă.

Adăugarea unui profil sportiv

În serviciul web Flow:

 1. Dă clic pe numele tău/fotografia de profil din colțul din dreapta sus.
 2. Alege Sport Profiles (Profiluri sportive).
 3. Dă clic pe Add sport profile (Adăugare profil sportiv) și alege sportul din listă.
 4. Sportul este adăugat la lista de sporturi.

Modificarea unui profil sportiv

În serviciul web Flow:

 1. Dă clic pe numele tău/fotografia de profil din colțul din dreapta sus.
 2. Alege Sport Profiles (Profiluri sportive).
 3. Dă clic pe Edit (Modificare) sub sportul pe care dorești să-l modifici.

În fiecare profil sportiv, poți modifica informațiile următoare:

Informațiile de bază

 • Tură automată (funcția poate fi setată în funcție de durată sau distanță ori poate fi dezactivată).

Ritmul cardiac

 • Afișarea ritmului cardiac (bătăi pe minut sau % din valoarea maximă).
 • Ritmul cardiac este vizibil pe alte dispozitive. (Acest lucru înseamnă că alte dispozitive compatibile care utilizează tehnologia wireless Bluetooth Smart, cum ar fi echipamentele din sală, pot detecta ritmul tău cardiac. Poți utiliza dispozitivul tău M200 și în timpul cursurilor Polar Club, pentru a transmite ritmul tău cardiac sistemului Polar Club.)
 • Setările privind intervalele de ritm cardiac (cu ajutorul intervalelor de ritm cardiac, poți selecta și monitoriza cu ușurință intensitățile antrenamentelor. Dacă selectezi opțiunea Default (Implicit), nu poți modifica limitele de ritm cardiac. Dacă selectezi opțiunea Free (Liber), poți modifica toate limitele. Limitele implicite de ritm cardiac sunt calculate pe baza ritmului cardiac maxim.)

Setările privind viteza/ritmul

 • Afișarea vitezei/ritmului (selectează viteza în km/h sau mph ori ritmul în min/km sau min/mi)

Vizualizările de antrenament

Selectează ce informații să fie afișate în vizualizările de antrenament în timpul sesiunilor. Poți avea în total cinci vizualizări de antrenament pentru fiecare profil sportiv. Fiecare vizualizare de antrenament poate conține maximum două câmpuri diferite cu date.

Dă clic pe pictograma creion într-o vizualizare existentă pentru a o modifica sau dă clic pe Add new view (Adăugare vizualizare nouă).

Gesturi și feedback

 • Feedback prin vibrații (poți alege să activezi sau să dezactivezi vibrațiile)

GPS și altitudine

 • Frecvența de înregistrare GPS (funcția poate fi dezactivată sau setată pe precizie mare, ceea ce înseamnă că înregistrarea GPS este activată)

 

Când ai terminat cu setările profilului sportiv, dă clic pe Save (Salvare). Nu uita să sincronizezi setările cu dispozitivul M200.