Vă aflați aici: Setările > Modificarea setărilor

Modificarea setărilor

În Settings (Setări) vei găsi:

  • Pair & Sync (Interconectare și sincronizare)
  • Flight mode (Mod avion)
  • Smart notificat. (Notificări inteligente)
  • About product (Despre produs)

Pair & Sync (Interconectare și sincronizare)

Interconectarea și sincronizarea dispozitivelor: interconectează diverse dispozitive, de exemplu un senzor de ritm cardiac, un cântar sau un dispozitiv mobil, cu dispozitivul M200. Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Interconectarea. Sincronizează datele de pe dispozitivul M200 cu un dispozitiv mobil interconectat. Sfat: poți realiza sincronizarea și prin apăsarea lungă a butonului din STÂNGA în modul de afișare a orei.

Eliminarea interconectărilor: elimină o interconectare dintre un senzor de ritm cardiac sau un dispozitiv mobil și dispozitivul M200.

Flight mode (Mod avion)

Alege On (Activat) sau Off (Dezactivat).

Modul avion întrerupe toate comunicațiile wireless de la dispozitiv. Îl poți utiliza în continuare pentru a colecta informații privind activitatea sau pentru a te antrena cu măsurarea ritmului cardiac de la încheietură, dar nu-l poți folosi în sesiunile de antrenament cu un senzor de ritm cardiac Bluetooth Smart și nici nu poți sincroniza datele cu aplicația mobilă Polar Flow, pentru că funcția Bluetooth Smart este dezactivată.

Smart notificat. (Notificări inteligente)

Setează modul pentru notificările inteligente pe On (Activat) sau Off (Dezactivat). Pentru mai multe informații despre această funcție, consultă secțiunea Notificările inteligente.

About product (Despre produs)

Verifică identificatorul de dispozitiv pentru dispozitivul tău M200, precum și versiunea firmware și modelul hardware. S-ar putea să ai nevoie de aceste informații dacă iei legătura cu serviciul de asistență clienți Polar. Dacă ai probleme cu dispozitivul M200, selectează opțiunea Restart device (Repornire dispozitiv). Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Repornirea dispozitivului M200.

Setarea orei

Ora curentă și formatul acesteia sunt transferate către dispozitivul M200 de la ceasul dispozitivului mobil sau al computerului când realizezi sincronizarea cu aplicația sau serviciul web Polar Flow. Pentru a modifica ora, va trebui să schimbi întâi ora de pe dispozitivul mobil sau fusul orar de pe computer, iar apoi va trebui să sincronizezi dispozitivul M200 cu aplicația sau serviciul web.