Vă aflați aici: Antrenamentul > În timpul antrenamentului

În timpul antrenamentului

Răsfoirea vizualizărilor de antrenament

În timpul antrenamentului, poți naviga printre diferitele vizualizări de antrenament cu butonul din DREAPTA. Vizualizările de antrenament și datele afișate depind de sportul ales. Poți defini setări speciale pentru fiecare profil sportiv în serviciul web Polar Flow. De exemplu, poți crea vizualizări de antrenament personalizate. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Profilurile sportive în serviciul web Flow.

De exemplu, vizualizările de antrenament implicite în profilul sportiv pentru alergare, afișează datele următoare:Durata sesiunii de antrenament până în prezent.
Ritmul cardiac actual.Viteza curentă/ritmul curent.
Distanța parcursă până în prezent.Durata sesiunii de antrenament până în prezent.
Durata turei curente.Cât de apropiată este viteza ta curentă de viteza înregistrată la stabilirea recordului mondial la maraton.

Antrenamentul cu un obiectiv rapid

Dacă ai creat un obiectiv de antrenament rapid bazat pe durată, distanță sau calorii în serviciul web Flow și l-ai sincronizat cu dispozitivul M200, prima vizualizare de antrenament implicită va fi următoarea:

Timpul rămas, numărul de kilometri/mile de parcurs sau de calorii de ars până la atingerea obiectivului.
Valoarea procentuală realizată din obiectiv.

Pe măsură ce te apropii de atingerea obiectivului de antrenament, în jurul afișajului apar puncte care ilustrează progresul făcut. Numerele din jurul afișajului indică procentajul.

Antrenamentul cu un obiectiv de antrenament împărțit pe faze

Dacă ai creat un obiectiv de antrenament împărțit pe faze în serviciul web Flow și l-ai sincronizat cu dispozitivul M200, prima vizualizare de antrenament implicită va fi următoarea:Ritmul cardiac actual.
Numărătoare inversă pentru fază.

În timpul unui obiectiv de antrenament împărțit pe faze, punctele din jurul afișajului indică zona țintă de ritm cardiac.

Intervalele de ritm cardiac

Punctele și numerele din jurul afișajului indică în ce interval de ritm cardiac te antrenezi. Un punct care pâlpâie arată dacă ești mai aproape de intervalul de ritm cardiac anterior sau următor.

În imaginea dată ca exemplu în dreapta, te antrenezi în intervalul de ritm cardiac 2, care înseamnă 60% – 69% din ritmul cardiac maxim. Punctul care pâlpâie arată că ești mai aproape de 70% din ritmul cardiac maxim.

Funcții în timpul antrenamentului

Înregistrarea unei ture

Înregistrează o tură apăsând lung butonul din DREAPTA.

Schimbarea fazei în timpul unei sesiuni pe faze

Dacă alegi să modifici faza manual în cazul în care ai creat un obiectiv pe faze, apasă butonul din DREAPTA pentru a trece la faza următoare după finalizarea celei în curs.

Lumina de afișare

În timpul antrenamentului, ecranul se activează când îți întorci încheietura pentru a te uita la ecran.

Notificările

Dacă te antrenezi în afara intervalelor de ritm cardiac stabilite, dispozitivul M200 te atenționează printr-o vibrație.