Vă aflați aici: Funcțiile > Notificările inteligente

Funcția Smart Notifications (Notificări inteligente)

Funcția Smart Notifications (Notificări inteligente) îți permite să primești notificări de pe telefon pe dispozitivul M200. Dispozitivul M200 te anunță dacă primești un apel sau un mesaj (de exemplu, un SMS sau un mesaj WhatsApp). De asemenea, te informează și cu privire la evenimentele înregistrate în calendarul din telefon. Când te antrenezi cu dispozitivul M200, poți primi numai notificări privind apelurile, dacă aplicația Polar Flow rulează pe telefon și ții telefonul în apropiere.

 • Pentru a utiliza funcția de notificări inteligente, trebuie să ai aplicația mobilă Polar Flow pentru iOS sau Android, iar dispozitivul M200 trebuie să fie interconectat cu aplicația.
 • Reține că, atunci când funcția de notificări inteligente este activată, bateria dispozitivului Polar și cea a telefonului se vor descărca mai rapid, deoarece funcția Bluetooth este permanent activată.

Setări pentru funcția Smart Notification (Notificări inteligente)

Telefon (iOS)

Setările privind notificările de pe telefonul tău determină ce notificări vei primi pe dispozitivul M200. Modificarea setărilor privind notificările pe telefonul cu iOS:

 1. Accesează Settings > Notifications (Setări > Notificări).
 2. Deschide setările privind notificările ale unei aplicații prin atingerea aplicației de sub meniul NOTIFICATION STYLE (Stil notificare).
 3. Asigură-te că opțiunea Allow Notifications (Permite notificările) este activată și că la punctul ALERT STYLE WHEN UNLOCKED (Stil de alertă când dispozitivul este deblocat) s-a selectat Banners (Bannere) sau Alerts (Alerte).

Telefon (Android)

Pentru a putea primi notificări de pe telefon pe dispozitivul Polar, trebuie să activezi notificările în aplicațiile mobile de la care dorești să le primești. Poți face acest lucru fie din setările aplicațiilor mobile, fie din setările telefonului Android privind notificările aplicațiilor. Pentru mai multe informații despre setările privind notificările aplicațiilor, consultă manualul de utilizare al telefonului.

Aplicația Polar Flow trebuie să aibă permisiune să citească notificările de pe telefon. Trebuie să permiți aplicației Polar Flow accesul la notificările telefonului (adică să activezi notificările în aplicația Polar Flow). Când este necesar, aplicația Polar Flow îți solicită să permiți accesul.

Aplicația mobilă Polar Flow

În aplicația mobilă Polar Flow, caracteristica de notificări inteligente este dezactivată în mod implicit.

Activează/dezactivează funcția de notificări inteligente în aplicația mobilă, după cum urmează:

 1. Pornește aplicația mobilă Polar Flow.
 2. Accesează Devices (Dispozitive).
 3. Din meniul Smart notifications (Notificări inteligente), selectează On (no preview) (Activare (fără previzualizare)) sau Off (Dezactivare).
 4. Sincronizează dispozitivul M200 cu aplicația mobilă apăsând lung butonul din STÂNGA de pe dispozitivul M200.
 5. Pe ecranul dispozitivului M200 va apărea mesajul Smart notifications on (Notificări inteligente activate) sau Smart notifications off (Notificări inteligente dezactivate).

De fiecare dată când modifici setările privind notificările în aplicația mobilă Polar Flow, nu uita să sincronizezi dispozitivul M200 cu aplicația mobilă.

Do not disturb (Nu deranjați)

Dacă dorești să dezactivezi alertele de notificare în anumite intervale orare ale zilei, setează modul Do not disturb (Nu deranjați) în aplicația mobilă Polar Flow. Când această funcție este activată, nu vei primi alerte de notificare în intervalul de timp setat. În setarea implicită, modul Do not disturb (Nu deranjați) este pornit între orele 22:00 și 7:00.

Modifică setările funcției Do not disturb (Nu deranja) după cum urmează:

 1. Pornește aplicația mobilă Polar Flow.
 2. Accesează Devices (Dispozitive).
 3. Din meniul Smart notifications (Notificări inteligente), poți activa sau dezactiva funcția Do not disturb (Nu deranjați) și seta începutul și sfârșitul intervalului de timp pentru acest mod.
 4. Sincronizează dispozitivul M200 cu aplicația mobilă apăsând lung butonul din STÂNGA de pe dispozitivul M200.

Blocarea aplicațiilor

Această funcție este disponibilă doar pe un dispozitiv M200 interconectat cu un telefon Android.

Dacă primești pe telefon anumite notificări pe care nu dorești să le vezi pe dispozitivul M200, le poți interzice anumitor aplicații să trimită notificări inteligente către dispozitivul M200. Blocarea notificărilor de la anumite aplicații:

 1. Pornește aplicația mobilă Polar Flow.
 2. Accesează Devices (Dispozitive).
 3. Apoi, sub meniul M200, atinge Block apps (Blocare aplicații) din partea de jos a paginii.
 4. Selectează ce aplicație dorești să blochezi și bifează caseta din dreptul numelui acesteia.
 5. Sincronizează setările modificate cu ceasul de alergare apăsând lung butonul din STÂNGA de pe dispozitivul M200.

Funcționarea notificărilor inteligente

Când primești o notificare, dispozitivul M200 te va alerta discret prin vibrații. În cazul unui eveniment din calendar și al unui mesaj ești alertat o singură dată, în timp ce în cazul apelurilor primite, dispozitivul te alertează până când apeși butonul de pe dispozitivul M200 sau răspunzi la telefon. Dacă primești o notificare în timpul unei alerte privind un apel, notificarea nu va fi afișată.

În timpul unei sesiuni de antrenament, poți primi apeluri dacă aplicația Flow rulează pe telefon. Nu vei primi nicio altă notificare (e-mail, calendar, aplicații etc.) în timpul unei sesiuni de antrenament.

Funcția Smart Notifications (Notificări inteligente) utilizează conexiunea Bluetooth

Conexiunea Bluetooth și funcția Smart notifications (Notificări inteligente) funcționează între dispozitivul M200 și telefon când acestea se află în raza vizuală, la o distanță de 5 m/16 ft unul față de celălalt. Dacă dispozitivul M200 se află în afara razei de acoperire pentru mai puțin de două ore, telefonul restabilește conexiunea automat în termen de 15 minute de la revenirea dispozitivului în zona de acoperire.

Dacă dispozitivul M200 se află în afara razei de acoperire pentru mai mult de două ore, poți restabili conexiunea când telefonul și dispozitivul M200 sunt în raza de acoperire Bluetooth prin apăsarea lungă a butonului din STÂNGA de pe dispozitivul M200.

Pentru mai multe instrucțiuni, accesează support.polar.com/en/M200.