Vă aflați aici: Antrenamentul > Începerea unei sesiuni de antrenament

Începerea unei sesiuni de antrenament

 1. Pune dispozitivul M200 și strânge brățara.
 2. Accesează meniul Training (Antrenament) și apasă lung butonul din DREAPA.
 3. SAU

  Apasă lung butonul din DREAPTA .

 4. Poți naviga printre profilurile cu butonul din DREAPTA. Poți adăuga mai multe profiluri sportive în dispozitivul M200 prin aplicația mobilă Polar Flow sau serviciul web Flow. În serviciul web, poți defini și setări speciale pentru fiecare profil sportiv, cum ar fi moduri personalizate de vizualizare a antrenamentelor.
 5. Mergi afară și depărtează-te de clădirile și pomii înalți. Menține dispozitivul M200 nemișcat, cu ecranul în sus, pentru a capta semnalele sateliților GPS. După găsirea semnalului, dispozitivul M200 va vibra, iar pictograma GPS nu va mai pâlpâi.
 6. Când pictograma pentru ritmul cardiac nu mai pâlpâie și este afișat ritmul cardiac, înseamnă că dispozitivul M200 a găsit ritmul tău cardiac.

 7. Apasă lung butonul din DREAPTA pentru a începe înregistrarea antrenamentului.

Consultă secțiunea Funcții în timpul antrenamentului, pentru a obține mai multe informații despre ce poți face cu dispozitivul M200 în timpul antrenamentului.

Începerea unei sesiuni de antrenament planificate

Îți poți planifica antrenamentul și poți crea obiective detaliate de antrenament în aplicația Polar Flow sau serviciul web Polar Flow și le poți sincroniza cu dispozitivul M200.

Începerea unei sesiuni de antrenament planificate:

Sesiunile de antrenament planificate pentru ziua curentă apar în partea de sus a listei, sub meniul Training (Antrenament).

 1. Apasă lung butonul din DREAPTA pentru a selecta obiectivul de antrenament. Dacă ai programat pentru ziua în curs un antrenament pe faze, poți apăsa butonul din DREAPTA pentru a răsfoi diferitele faze ale sesiunii de antrenament planificate.
 2. Apasă lung butonul din DREAPTA pentru a deschide lista cu profilurile sportive. Apoi, urmează instrucțiunile de mai sus cu privire la începerea unei sesiuni de antrenament de la etapa 3.

Dispozitivul M200 te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului. Pentru mai multe informații, consultă secțiunea Funcții în timpul antrenamentului.