Vă aflați aici: Polar Flow > Aplicația Polar Flow > Planificarea antrenamentului

Planificarea antrenamentului în aplicația Polar Flow

Poți să planifici antrenamentul și să creezi obiective de antrenament personale în serviciul web Polar Flow sau în aplicația Polar Flow. Reține că obiectivele de antrenament trebuie sincronizate cu dispozitivul M200 înainte de a le putea utiliza și că dispozitivul M200 arată doar sesiunile de antrenament planificate pentru ziua curentă. Dispozitivul M200 te va îndruma spre atingerea obiectivului în timpul antrenamentului.

 • Quick Target (Obiectiv rapid): selectează ca obiectiv o durată sau numărul de calorii pe care dorești să le arzi în timpul antrenamentului. De exemplu, poți alege să arzi 500 kcal, să alergi 10 km sau să înoți timp de 30 de minute.
 • Phased Target (Obiectiv pe faze): Poți să împarți sesiunea de antrenament în faze și să setezi durate și intensități diferite pentru fiecare dintre ele. Această funcție este utilă, de exemplu, pentru crearea unei sesiuni de antrenament cu intervale și adăugarea unor faze de încălzire și de revenire adecvate.

Crearea unui obiectiv de antrenament în aplicația Polar Flow

 1. În aplicația Polar Flow, deschide calendarul Training (Antrenament).
 2. Atinge pictograma plus din colțul din dreapta sus.

Crearea un obiectiv rapid

 1. Alege opțiunea Add quick target (Adăugare obiectiv rapid) din listă.
 2. Selectează dacă dorești să setezi ca obiectiv Distance (Distanță), Duration (Durată) sau Calories (Calorii).
 3. Adaugă un sport (opțional) și introdu Target name (Numele obiectivului), Date (Data), Time (Ora) și Notes (Note) (opțional). În funcție de tipul de obiectiv, introdu Distance (Distanța), Duration (Durata) sau Calories (Caloriile).
 4. Atinge opțiunea Create target (Creare obiectiv) pentru a adăuga obiectivul la calendarul de antrenament.

Crearea unui obiectiv pe faze

Poți crea doar un obiectiv de antrenament pe faze de tip interval în aplicația Polar Flow. Dacă dorești să creezi un alt tip de obiectiv de antrenament pe faze, poți face acest lucru din serviciul web Polar Flow.

 1. Selectează opțiunea Add phased target (Adăugare obiectiv pe faze) din listă.
 2. Adaugă un sport (opțional) și introdu Target name (Numele obiectivului), Date (Data), Time (Ora) și Notes (Note) (opțional). Utilizează glisorul pentru a alege dacă dorești să începi fazele automat.
 3. Glisează de la dreapta spre stânga pentru a modifica setările pentru diferitele faze ale obiectivului de antrenament:
  • Încălzire: Setează fazele în funcție de durată sau distanță și introdu valoarea.
  • Interval: Setează numărul de intervale pe care dorești să le faci și setează faza(fazele) de activitate și faza(fazele) de odihnă în funcție de durată sau distanță și introdu valorile.
  • Revenirea: Setează fazele în funcție de durată sau distanță și introdu valoarea.
 1. Atinge opțiunea Create target (Creare obiectiv) pentru a adăuga obiectivul la calendarul de antrenament.