Vă aflați aici: Polar Flow > M200 Manualul de utilizare | Aplicația Polar Flow

Aplicația Polar Flow

În aplicația mobilă Polar Flow, poți vedea o interpretare vizuală instantanee a datelor privind antrenamentul și activitatea. De asemenea, îți poți planifica antrenamentul din aplicație.

Datele privind antrenamentul

Cu aplicația Polar Flow, poți accesa cu ușurință informațiile privind sesiunile de antrenament realizate și planificate și poți crea noi obiective de antrenament. Poți alege să creezi un obiectiv rapid sau un obiectiv pe faze.

Obține o prezentare generală rapidă a antrenamentului și analizează imediat fiecare detaliu al performanței. Vezi rezumatele săptămânale ale antrenamentelor în jurnalul de antrenament. Poți împărtăși cele mai importante momente ale antrenamentelor cu prietenii, folosind funcția Partajarea imaginilor (Partajare imagini).

Date privind activitatea

Obține detalii privind activitățile tale 24/7. Află ce-ți lipsește din obiectivul zilnic și cum să-l atingi. Vezi numărul de pași făcuți, distanța parcursă calculată în funcție de numărul de pași, caloriile arse, precum și durata și calitatea somnului.

Profilurile sportive

Poți adăuga și elimina profiluri sportive și le poți reorganiza cu ușurință din aplicația Flow. Poți avea până la 20 de profiluri sportive active în aplicația Flow și în dispozitivul M200. Poți modifica profilurile sportive în serviciul web Flow.

Partajarea imaginilor

Cu funcția de partajare a imaginilor a aplicației Flow, poți partaja imagini cu datele privind antrenamentele pe acestea. Poți partaja o fotografie existentă sau poți face una nouă, personalizând-o cu datele privind antrenamentul tău. Dacă ai activat înregistrarea GPS în timpul sesiunii de antrenament, poți partaja și un instantaneu cu traseul de antrenament.

Pentru a obține mai multe informații și instrucțiuni cu privire la funcțiile aplicației Flow, accesează pagina de ajutor a aplicației Polar Flow.

Începerea utilizării aplicației Flow

Poți configura dispozitivul M200 cu ajutorul unui dispozitivul mobil și al aplicației Flow.

Pentru a începe să utilizezi aplicația Flow, descarc-o din App Store sau din magazinul Google Play pe dispozitivul mobil. Aplicația Flow pentru iOS este compatibilă cu iPhone 5 (sau versiunile ulterioare) și necesită sistemul de operare iOS 10.0 de la Apple (sau versiunile ulterioare). Aplicația pentru mobil Polar Flow pentru Android este compatibilă cu dispozitive care rulează versiunea Android 4.4 sau mai recentă. Pentru asistență și informații suplimentare despre utilizarea aplicației Polar Flow, accesează support.polar.com/en/support/Flow_app.

Înainte de a utiliza un dispozitiv mobil nou (smartphone, tabletă) cu dispozitivul M200, acestea trebuie interconectate. Pentru mai multe detalii, vezi secțiunea Interconectarea.

Dispozitivul M200 sincronizează datele privind antrenamentul cu aplicația Flow automat după terminarea sesiunii. Dacă telefonul este conectat la internet, datele privind activitatea și antrenamentul sunt, de asemenea, sincronizate automat cu serviciul web Flow. Aplicația Flow este cel mai ușor mod de a sincroniza datele privind antrenamentul de pe dispozitivul M200 cu serviciul web. Pentru informații despre sincronizare, consultă secțiunea Sincronizarea.