Vă aflați aici: Funcțiile > Profilurile sportive

Profilurile sportive Polar

Profilurile sportive sunt opțiunile legate de sport pe care le ai pe dispozitivul M200. Am creat trei profiluri sportive implicite în dispozitivul M200, dar poți adăuga noi profiluri sportive în aplicația sau serviciul web Polar Flow și le poți sincroniza cu dispozitivul M200, creând astfel o listă cu toate sporturile favorite.

În serviciul web Flow, poți defini și setări speciale pentru fiecare profil sportiv. De exemplu, poți crea vizualizări de antrenament personalizate pentru fiecare sport practicat și poți alege ce date dorești să vezi în timpul antrenamentului: doar ritmul cardiac sau doar viteza și distanța. Poți alege varianta cea mai potrivită pentru tine și pentru nevoile tale de antrenament.

Poți avea maximum 20 de profiluri sportive simultan în dispozitivul M200. Numărul de profiluri sportive din aplicația mobilă Polar Flow și serviciul web Polar Flow nu este limitat.

Pentru mai multe informații, vezi secțiunea Profilurile sportive din serviciul web Flow sau Profilurile sportive din aplicația Polar Flow.

Cu ajutorul profilurilor sportive, poți fi la curent cu ce ai făcut și poți vedea progresele din diferite sporturi. Vezi istoricul antrenamentelor și monitorizează-ți progresul în serviciul web Flow.