Vă aflați aici: Antrenamentul > Rezumatul antrenamentului

Rezumatul antrenamentului

După antrenament

Vei primi un rezumat al sesiunii de antrenament pe dispozitivul M200 imediat după finalizarea antrenamentului. Obține o analiză detaliată și ilustrată în aplicația Polar Flow sau în serviciul web Polar Flow.

Pe dispozitivul M200, vei vedea datele următoare privind sesiunea:

Duration (durata)

Durata sesiunii.

HR avg* (ritmul cardiac mediu)

Ritmul cardiac mediu în timpul sesiunii este afișat în bătăi/minut sau procent din ritmul cardiac maxim, în funcție de setarea definită în serviciul web Polar Flow pentru profilul sportiv utilizat.

HR max* (ritmul cardiac maxim)

Ritmul cardiac maxim în timpul sesiunii.

Distance** (distanța)

Distanța parcursă în timpul sesiunii.

Pace/Speed avg** (ritmul mediu/viteza medie)

Ritmul mediu/viteza medie în timpul sesiunii.

Pace/Speed max** (ritmul maxim/viteza maximă)

Ritmul maxim/viteza maximă în timpul sesiunii.

Calories (caloriile)

Caloriile arse în timpul sesiunii.

*) Datele sunt afișate dacă ai măsurat ritmul cardiac în timpul antrenamentului.

**) Datele sunt afișate dacă ai utilizat funcția GPS în timpul antrenamentului.

Istoricul antrenamentului în dispozitivul M200

În meniul History (Istoric), poți găsi rezumatele celor mai recente cinci sesiuni de antrenament. Accesează meniul History (Istoric) și alege sesiunea de antrenament pe care dorești să o vezi, cu ajutorul butonului din DREAPTA. Apasă lung butonul din DREAPTA pentru a afișa datele. Reține că datele afișate depind de varianta de profil sportiv utilizată în timpul sesiunii.

Datele pentru sesiunile de antrenament mai vechi sunt salvate pe dispozitivul M200 până când sunt sincronizate cu aplicația sau serviciul web Polar Flow. Dacă nu mai este memorie în dispozitivul M200 pentru a stoca istoricul antrenamentelor, îți va cere să sincronizezi sesiunile mai vechi de antrenament cu aplicația sau serviciul web Flow.

Datele privind antrenamentul în aplicația Polar Flow

Dispozitivul M200 se sincronizează automat cu aplicația Polar Flow după finalizarea unei sesiuni de antrenament dacă telefonul este în raza de acoperire Bluetooth. De asemenea, poți sincroniza manual datele privind antrenamentul de pe dispozitivul M200 către aplicația Flow prin apăsarea lungă a butonului din STÂNGA de pe dispozitivul M200 în momentul în care ești conectat în aplicația Flow, iar telefonul se găsește în raza de acoperire Bluetooth. În aplicație, poți analiza datele dintr-o privire după fiecare sesiune. Aplicația îți oferă o prezentare generală rapidă a datelor privind antrenamentul.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Aplicația Polar Flow.

Datele privind antrenamentul în serviciul web Polar Flow

Analizează fiecare detaliu al antrenamentului și află mai multe detalii despre performanțele tale. Urmărește-ți evoluția și partajează cele mai bune sesiuni cu alte persoane.

Pentru informații suplimentare, consultă secțiunea Serviciul web Polar Flow.