Vă aflați aici: Funcțiile > Sistemul GPS

Funcțiile GPS

Dispozitivul M200 are un GPS încorporat care oferă măsurarea exactă a vitezei/ritmului, distanței și altitudinii pentru o serie de sporturi în aer liber și îți permite să vezi traseul pe hartă în aplicația și în serviciul web Flow după sesiune.

Dacă dorești să vezi alte date GPS pe dispozitivul M200 în timpul sesiunii, trebuie să modifici în consecință vizualizările de antrenament ale profilului sportiv pe care dorești să-l utilizezi.

Dispozitivul M200 utilizează tehnologia SiRFInstantFix™ de predicție a sateliților, pentru o localizare rapidă a acestora. În condiții optime, adică în aer liber și la distanță de clădiri înalte și copaci, dispozitivul M200 poate găsi semnalele de la sateliți în mai puțin de un minut.

Tehnologia utilizată de dispozitivul M200 prevede cu precizie pozițiile sateliților pentru un interval de până la trei zile. Astfel, dacă te antrenezi în următoarele trei zile, dispozitivul M200 știe unde să caute sateliții și poate găsi semnalele mai rapid, chiar și în 5-10 secunde. Precizia localizării scade treptat în a doua și a treia zi.

Dacă nu te antrenezi în zilele următoare, dispozitivul M200 va trebui să caute din nou de la zero semnalele sateliților la următoarea utilizare, astfel că s-ar putea să fie necesar mai mult timp pentru stabilirea poziției curente.

Pentru a obține performanțe GPS optime, poartă dispozitivul M200 pe încheietură cu afișajul orientat în sus.