Du er her: Trening > Treningssammendrag

Treningssammendrag

Etter trening

Du får umiddelbart et sammendrag av treningsøkten din på M200 etter at du har avsluttet treningen. Få en mer detaljert og illustrert analyse i Polar Flow-appen eller i Polar Flow-nettjenesten.

Du ser følgende data om økten din på M200:

Varighet

Øktens varighet.

Gj.sn. puls*

Gjennomsnittlig puls i løpet av økten vises i slag per minutt eller som en prosentandel av din makspuls, avhengig av sportsprofilinnstillingen du har angitt i Polar Flow-nettjenesten.

Makspuls*

Din maksimale puls i løpet av økten.

Distanse**

Distansen som er tilbakelagt i løpet av økten.

Gj.sn. fart/hastighet**

Gjennomsnittlig fart/hastighet i økten.

Maks fart/hastighet**

Din maksimale fart/hastighet i løpet av økten.

Kalorier

Hvor mange kalorier du har forbrent i løpet av økten.

*) Dataene vises hvis du målte puls under treningen.

**) Dataene vises hvis du brukte GPS under treningen.

Treningshistorikk i M200

I Historikk finner du sammendragene for de fem siste treningsøktene dine. Gå til Historikk, og bruk HØYRE knapp for å bla til treningsøkten du vil vise. Trykk på og hold inne HØYRE knapp for å vise dataene. Vær oppmerksom på at dataene som vises, avhenger av hvordan du har redigert sportsprofilen du brukte i løpet av økten.

Data fra eldre treningsøkter lagres på M200 til de synkroniseres med Polar Flow-appen eller -nettjenesten. Hvis minnet på M200 begynner å bli fullt og treningshistorikken din ikke kan lagres, blir du bedt om å synkronisere de tidligere treningsøktene dine med Flow-appen eller -nettjenesten.

Treningsdata i Polar Flow-appen

M200 synkroniseres automatisk med Polar Flow-appen når du fullfører en treningsøkt hvis telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. Du kan også synkronisere treningsdataene dine manuelt mellom M200 og Flow-appen ved å trykke på og holde inne VENSTRE knapp på M200 når du er logget på Flow-appen og telefonen din er innenfor Bluetooth-rekkevidde. I appen kan du enkelt analysere dataene etter hver økt. Appen gir deg en rask oversikt over treningsdataene dine.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-appen.

Treningsdata i Polar Flow-nettjenesten

Analysér alle detaljer av treningen din og finn ut mer om resultatene dine. Følg med på fremgangen din og del de beste øktene med andre.

Du finner mer informasjon under Polar Flow-nettjenesten.