Du er her: Funksjoner > GPS

GPS-funksjoner

M200 har en innebygd GPS som gir nøyaktig måling av hastighet/fart, distanse og høyde under en rekke sportsaktiviteter utendørs. Du kan også se ruten din på et kart i Flow-appen og -nettjenesten etter økten.

Hvis du vil se de ulike GPS-dataene på M200 i løpet av økten, må du redigere treningsvisningene for den aktuelle sportsprofilen i henhold til dette.

M200 benytter SiRFInstantFix™-satellittberegningsteknologi for rask posisjonsbestemmelse. Under optimale forhold, dvs. utendørs og på avstand fra høye bygninger og trær, kan M200 finne satellittsignalene på mindre enn ett minutt.

Teknologien i M200 gir nøyaktig beregning av satellittposisjoner i opptil tre dager. Hvis du trener igjen i løpet av de neste tre dagene, vet dermed M200 hvor den skal søke etter satellittene, og enheten kan motta signalene raskere, på bare 5–10 sekunder. Posisjoneringsnøyaktigheten reduseres progressivt i løpet av andre og tredje dag.

Hvis du ikke trener igjen i løpet av de neste få dagene, må M200 finne satellittsignalene på nytt neste gang, og det kan ta lengre tid å fastsette gjeldende posisjon.

Ha på deg M200 på håndleddet med displayet i retning oppover for å oppnå best mulig GPS-ytelse.