Du er her: Kom i gang > Konfigurasjon av M200

Konfigurasjon av M200

Din nye M200 er i oppbevaringsmodus og aktiveres når du kobler den til en USB-lader for lading eller en datamaskin for konfigurasjon. Vi anbefaler at du lader batteriet før du begynner å bruke M200. Hvis batteriet er helt utladet, tar det noen minutter før ladingen starter. Gå til Batterier for detaljert informasjon om lading av batteriet, batteriets driftstider og varsler om lavt batterinivå.

Velg et alternativ for oppsett: Via en kompatibel mobil enhet eller en datamaskin.

Velg hvordan du vil konfigurere M200: Trådløst ved hjelp av en kompatibel mobil enhet eller via en datamaskin. Begge metodene krever en Internett-tilkobling.

 • Mobilt oppsett er praktisk hvis du ikke har tilgang til en datamaskin med en USB-port, men det kan ta lengre tid.
 • Kablet oppsett via datamaskin er raskere, og du kan lade opp M200 samtidig, men du trenger en tilgjengelig datamaskin.

Alternativ A: Oppsett med en mobil enhet og Polar Flow-appen

Polar M200 kobles til Polar Flow-mobilappen trådløst via Bluetooth® Smart. Du må derfor huske å aktivere Bluetooth på den mobile enheten din.

Gå til support.polar.com for å finne ut hvilke enheter som er kompatible med Polar Flow-appen.

 1. Ta av armbåndet som forklart i kapittelet Armbånd.
 2. For å sørge for at batteriet i M200 er godt nok oppladet i løpet av mobiloppsettet, kobler du bare M200 til en USB-port eller en USB-strømadapter. Kontroller at adapteren er merket med "effekt 5V DC" og at den tilfører minst 500 mA. Sørg også for at du kobler til M200 på riktig måte, dvs. at de fire pinnene på USB-kontakten på M200 vender mot de fire pinnene i USB-porten på datamaskinen eller USB-strømadapteren. Det kan ta noen minutter før M200 aktiveres og ladeanimasjonen vises.

  Før lading må du kontrollere at det ikke er fukt, hår, støv eller skitt på USB-kontakten på M200. Tørk forsiktig bort eventuell smuss eller fukt.

 3. Gå til App Store eller Google Play på den mobile enheten din, og søk etter og last ned Polar Flow-appen.
 4. Åpne Flow-appen på den mobile enheten. Appen registrerer at din nye M200 er i nærheten og ber deg om å starte tilkoblingen. Godta forespørselen om tilkobling, og angi Bluetooth-tilkoblingskoden som vises på displayet på M200, i Flow-appen.

  For at tilkoblingen mellom M200 og Flow-appen skal være mulig må du ha slått på M200.
 5. Opprett deretter en Polar-konto, eller logg deg på hvis du allerede har en konto. Appen veileder deg gjennom registrering og oppsett. Trykk på Lagre og synkr. når du har angitt alle innstillingene. De personlige innstillingene dine blir nå synkronisert med M200.

  For å få mest mulig nøyaktige og personlige aktivitets- og treningsdata er det viktig at du er nøye med innstillingene. Hvis en firmwareoppdatering er tilgjengelig for M200, anbefaler vi at du installerer den i løpet av oppsettet. Dette kan ta opptil 20 minutter.
 6. Displayet på M200 aktiveres i tidsvisning så snart synkroniseringen er ferdig.

Når konfigurasjonen er fullført, er du klar til å sette i gang. God fornøyelse!

Alternativ B: Oppsett med datamaskin

 1. Gå til flow.polar.com/start og installer FlowSync-programvaren for å konfigurere M200.
 2. Ta av reimen som forklart i kapittelet Reimer.
 3. Koble deretter M200 til datamaskinen din med den medfølgende USB-kabelen for å lade enheten i løpet av oppsettet. Sørg for at du kobler til M200 på riktig måte (se bildet ovenfor). Hvis du kobler M200 direkte til USB-porten på datamaskinen, må du kontrollere at USB-kontakten på M200 ikke bøyer seg. Det kan ta noen minutter før M200 aktiveres. La datamaskinen installere alle foreslåtte USB-drivere.

  Før lading må du kontrollere at det ikke er fukt, hår, støv eller skitt på USB-kontakten på M200. Tørk forsiktig bort eventuell smuss eller fukt.

 4. Logg deg på med Polar-kontoen din, eller opprett en ny. Nettjenesten veileder deg gjennom registrering og oppsett.

  For å få mest mulig nøyaktige og personlige aktivitets- og treningsdata er det viktig at du er nøye med de fysiske innstillingene når du registrerer deg for nettjenesten. Når du registrerer deg, kan du velge hvilket språk du vil bruke på M200. Hvis en firmwareoppdatering er tilgjengelig for M200, anbefaler vi at du installerer den i løpet av oppsettet. Dette kan ta opptil 10 minutter.

Når konfigurasjonen er fullført, er du klar til å sette i gang. God fornøyelse!