Du er her: Funksjoner > Sportsprofiler

Polars Sportsprofiler

Sportsprofilene er utvalget av sportsaktiviteter du har på M200. Vi har opprettet tre standard sportsprofiler på M200, men du kan legge til nye sportsprofiler i Polar Flow-appen eller -nettjenesten og synkronisere dem med M200, slik at du kan lage en liste over alle favorittaktivitetene dine.

I Flow-nettjenesten kan du også angi spesifikke innstillinger for hver sportsprofil. Du kan for eksempel opprette skreddersydde treningsvisninger for hver sportsaktivitet og velge hvilke data du vil se under trening: bare hjertefrekvens eller bare hastighet og distanse – alt etter hva som passer best for deg og dine treningsbehov.

Du kan ha maksimalt 20 sportsprofiler i M200 om gangen. Antallet sportsprofiler i Polar Flow-mobilappen og Polar Flow-nettjenesten er ubegrenset.

For mer informasjon, se Sportsprofiler i Flow-nettjenesten eller Sportsprofiler i Polar Flow-appen.

Bruk av sportsprofilene gjør at du kan følge med på hva du har drevet med og se fremgangen din innen ulike sportsaktiviteter. Se treningshistorikken din og følg med på fremgangen i Flow-nettjenesten.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere hjertefrekvensen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.