Du er her: Polar Flow > Polar Flow-appen > Sportsprofiler i Flow-appen

Polars Sportsprofiler i Flow-appen

M200 inneholder tre standard sportsprofiler. I Polar Flow-appen kan du legge til nye sportsprofiler i sportslisten din eller fjerne sportsaktiviteter fra kontoen din. Du kan ha maksimalt 20 aktive sportsprofiler i Flow-appen og i bruk på M200. Hvis du har over 20 sportsprofiler i Polar-kontoen, vil de første 20 i listen overføres til M200 ved synkronisering.

Du kan endre rekkefølgen på sportsprofilene. Trykk og hold på den du vil flytte, og dra og slipp den til ønsket plassering i listen.

Legg til en sportsprofil

1. Gå til Sportsprofiler fra hovedmenyen i Polar Flow-appen.
  2. Trykk på plussikonet øverst til høyre.
  3. Velg sportsaktiviteten du vil legge til. De du allerede har lagt til, er markert med rødt i listen.
  4. Trykk deretter på FERDIG øverst til høyre for å legge til sportsaktiviteten øverst i listen over sportsprofiler i kontoen din.

Fjern en sportsprofil

1. Gå til Sportsprofiler fra hovedmenyen i Polar Flow-appen.
  2. Trykk på sportsprofilikonet du vil fjerne.
  3. Trykk på Fjern (sportsprofil?).
  4. Trykk på Fjern igjen for å bekrefte sletting av sportsprofilen fra Polar-kontoen.

Husk å synkronisere de endrede innstillingene med M200.

Vær oppmerksom på at i en rekke profiler for innendørsaktiviteter, gruppeaktiviteter og lagsport er innstillingen Puls synlig for andre enheter aktivert som standard. Dette betyr at kompatible enheter som bruker trådløs Bluetooth Smart-teknologi, f.eks. treningsutstyr, kan registrere hjertefrekvensen din. Du kan sjekke hvilke sportsprofiler som har Bluetooth-overføring aktivert som standard, fra listen over Polar-sportsprofiler. Du kan aktivere eller deaktivere Bluetooth-overføring fra sportsprofilinnstillingene.